ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Saturday is for shopping!

Χθες βράδυ ήταν το -μικρό μικρό λόγω συνθηκών- birthday dinner της Ελμίνας, σήμερα πρωί πρωί κατευθυνόμαστε παρέα στο Golden Hall για κάποιες αλλαγές δώρων, για να της διαλέξουμε αυτό που θα της κάνουμε εμείς δώρο, και φυσικά όλα αυτά με μερικές απολαυστικές στάσεις … κοινού ενδιαφέροντος. Όπως αυτή στην Oxette! Η αδυναμία μου στα κοσμήματα είναι γνωστή άλλωστε, ένα απλό outfit με ένα τζιν πουκάμισο και μία ουδέτερη φούστα μπορεί να απογειωθεί με τα σωστά κοσμήματα, πόσο μάλλον όταν αυτά είναι Ελληνικά!

Το Ελληνικό κόσμημα, είτε αφορά μία high end υπογραφή είτε ένα πιο καθημερινό brand, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο στον κόσμο.


Η Oxette ιδρύθηκε το 1998 και απευθύνεται σ’ εκείνους που αγαπούν την διαφορετικότητα της μόδας και την χρησιμοποιούν για να εκφράσουν την προσωπικότητά τους. Ο μοντέρνος, δημιουργικός σχεδιασμός προϊόντος σε συνδυασμό με την ιδανική σχέση τιμής βρίσκουν άμεση ανταπόκριση από όσους λατρεύουν τις συλλογές της!


Οι δημιουργίες της Oxette είναι εμπνευσμένες πάντα από τον κόσμο των διεθνών τάσεων της τέχνης και της μόδας, αποτελώντας μία αυθεντική προσέγγιση που συνδυάζει το διαφοροποιημένο στυλ με την εντυπωσιακή λάμψη και την διαχρονική κομψότητα με τη χρηστικότητα.


Saturday is for shopping, και ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια ή ένα εντυπωσιακό βραχιόλι της Oxette μπορούν πάντα να σου φτιάξουν την ημέρα!

Καλό Σαββατοκύριακο! xxx

error: Content is protected !!