ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σάρωσε τα Βραβεία η Communication Lab στα Sports Marketing Awards 2017!

Σε μία λαμπρή τελετή με πλήθος κόσμου, η εταιρεία Communication Lab αναδείχθηκε σε έναν από τους μεγάλους νικητές του θεσμού των Sports Marketing Awards 2017, παραλαμβάνοντας 3 βραβεία, 1 χρυσό και 2 ασημένια. Συγκεκριμένα, παρέλαβε 2 βραβεία για το Spetses mini Marathon, Gold Award στην κατηγορία ‘Αθλητικός Τουρισμός’ και Silver Award στην κατηγορία ‘Integrated Marketing Campaign’ καθώς και 1 βραβείο για το Spetsathlon, Silver Award στην κατηγορία ‘Live Well’.

Η διοργάνωση του Spetses mini Marathon αποτελεί, αναμφισβήτητα, σταθμό στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας καθώς, ως το μεγαλύτερο multi-sport event, έχει προσφέρει όχι μόνο στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας των Σπετσών αλλά ουσιαστικά και στην ανάδειξη της τουριστικής οικονομίας ολόκληρης της χώρας, μέσω της δημιουργίας ενός νέου και καινοτόμου τουριστικού προϊόντος.

Σπύρος Καπράλος

Ερρικα Πρεζεράκου

Νίκος Κακλαμανάκης

Μαρίνα Κουταρέλλη

Σπύρος Καπράλος, Χριστίνα Κοραή, Μανώλης Κολυμπάδης

Μιχάλης Ζαμπίδης

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η CEO της Communication Lab, ιδρύτρια του Spetses mini Marathon και του Spetsathlon, Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη είπε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που στην πρώτη χρονιά των Sports Marketing Awards καταφέραμε να αποσπάσουμε 3 βραβεία, αναδεικνύοντας έτσι τη μεγάλη δυναμική των διοργανώσεων που επιτυγχάνεται μέσω της συνεχούς επένδυσης και της συλλογικής προσπάθειας. Αφιερώνω τα βραβεία στο νησί των Σπετσών, αλλά και στους χορηγούς που στέκονται δίπλα μας».

Μαρίνα Κουταρέλλη

error: Content is protected !!