ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σαρακοστή στο “It” με Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι!

Mε πρωταγωνιστές τον Μακεδονικό Χαλβά και το Μακεδονικό Ταχίνι ο σεφ του IT, Ηλίας Σταυρόπουλος, δημιουργεί ξεχωριστά νηστίσιμα πιάτα για την περίοδο της Σαρακοστής.

Το Μακεδονικό Ταχίνι είναι ένα ελληνικό superfood που προέρχεται από 100% αλεσμένο σουσάμι, με αποτέλεσμα να διατηρεί όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου και να παρέχει στον οργανισμό πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, αποτελώντας ιδανικό σύμμαχο όσων νηστεύουν και όχι μόνο.

Μυστικό για νόστιμες και θρεπτικές συνταγές, απαραίτητο συστατικό του πιο δυναμωτικού πρωινού, συμπλήρωμα ενέργειας στον καφέ ή στο τσάι μας, το Μακεδονικό Ταχίνι είναι ο διατροφικός θησαυρός της διατροφής μας.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΙΤ, δίνει στη Σαρακοστή μια superfood διάσταση! Από τα νηστίσιμα πιάτα με Μακεδονικό Ταχίνι ξεχωρίζουν η σαλάτα κινόα με αβοκάντο, οι ρεβυθοκεφτέδες με ταμπουλέ και το burger φαλάφελ.

revithook

Ρεβυθοκεφτέδες με Ταμπουλέ και Μακεδονικό Ταχίνι

Από το Σαρακοστιανό μενού δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το γλυκό: λαχταριστός κορμός με Μακεδονικό Χαλβά ενώ τον καφέ σας συνοδεύουν νηστίσιμα μπισκότα με Μακεδονικό Ταχίνι.

Κορμός με Μακεδονικό Χαλβά

Κορμός με Μακεδονικό Χαλβά

Το Σαρακοστιανό μενού του IT εμπλουτίζεται διαρκώς και με άλλες επιλογές, με βάση όπως πάντα ελληνικές πρώτες ύλες, άρτια συνδυασμένες με το Μακεδονικό Ταχίνι και τον Μακεδονικό Χαλβά. Σερβίρεται ήδη στο ΙΤ και μπορείτε να το δοκιμάσετε μέχρι το Πάσχα.

Καλή Σαρακοστή!

error: Content is protected !!