ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Salon de Bricolage: Εκπαιδεύοντας το ελληνικό κοινό στην λογική της συνδρομητικής κοινότητας…

Ανοίγοντας τα mail μου σήμερα το πρωί και πέφτοντας πάνω σε αυτό που μου έστειλε ο Χρύσανθος σχετικά με όλα όσα έχουμε ζήσει παρέα τα τελευταία οκτώ χρόνια στο SdB -γιατί γενικά τα χρόνια που έχουμε ζήσει παρέα είναι πάνω από είκοσι πέντε, τριάντα, τι να λέμε τώρα…- και σε όσα θα ζήσουμε και αυτή τη σεζόν στην αγαπημένη Ιδιωτική Λέσχη που κρύβει στην αγκαλιά της η Αλωπεκής, δεν μπόρεσα να αποφύγω το συγκινητικό αλλά και επετειακό flash back στις όσες χαρές γιόρτασα στους κομψούς ορόφους του, που δικαιωματικά πια δεν το νιώθω “σαν το σπίτι μου”, όπως χαρακτηριστικά μου έγραψε ο Χρύσανθος, είναι “το σπίτι μου”.

salon-de-bricolage-members_yatzer_05_ellizoe

Ground Floor, SdB

Από τον πρώτο εκείνο καιρό, όπου ο Σπύρος και ο Χρύσανθος Πανάς προσπαθούσαν να εκπαιδεύσουν το ελληνικό κοινό στην λογική της συνδρομητικής κοινότητας αλλά και της πλατφόρμας δημιουργικών δράσεων, στα μεγάλα ή μικρότερα πάρτι μου, στο αξέχαστο πάρτι της επετείου του 1ου χρόνου του Fay’s Control στο Ground Floor του, στα -πολλά!- birthday dinner party μου στο Premiere Etage ή στην all day παρουσίαση της Velvet Collection, στο Deuxieme Etage, τι να πρωτοθυμηθώ… Ή ακόμα, τα ήρεμα βράδια με τις φίλες μου που κατεβαίναμε με τις φόρμες μας στο Brico για να παίξουμε μπιρίμπα, πίνοντας ένα καλό cognac δίπλα στο τζάκι. Ή για ένα after office cocktail ή ακόμα και για after hours -στη κυριολεξία- δείπνο μετά από παροιμιώδη ξενύχτια… Το λατρεμένο -πλέον- προσωπικό του Salon de Bricolage είναι πάντα εκεί πρόθυμο να εξυπηρετήσει κάθε επιθυμία.

Για άλλη μία φορά λοιπόν, άλλη μία σεζόν ξεκινά, στις 6 Οκτωβρίου, πάντα προάγγελος των γενεθλίων μου, επιφυλάσσοντας μας νέες περιπέτειες, έτοιμο για να γιορτάσει και άλλες περισσότερες χαρές…

12987095_858402550952755_8983005309327067438_n

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του affiliations με εμβληματικά members’ clubs του εξωτερικού, από φέτος το Salon de Bricolage, αδελφοποιείται επίσης με το Kitzbühel Country Club, το αυθεντικό country club, στο πιο σημαντικό ski resort της Αυστρίας, με το The Spoke Club στο Τορόντο και το The Heart House στο Μόναχο σχηματίζοντας ένα ισχυρό δίκτυο, το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται και παρέχει στα μέλη του αποκλειστικές ευκαιρίες.

Kitzbühel Country Club

Kitzbühel Country Club

 The Heart House

The Heart House

Σε αυτές συγκαταλέγονται η παρουσία των μελών σε σημαντικά art events, όπως η έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών που έλαβε χώρα πριν δύο χρόνια στο The Hospital Club του Λονδίνου, αλλά και η ευκαιρία να παραστούν φέτος στο VIP πρόγραμμα της Frieze London και Frieze Masters. Επιπλέον τα μέλη μπορούν να δοκιμάσουν γεύσεις από τους καλύτερους chef σε secret dinners, να κάνουν private καλέσματα και parties, αλλά και να επισκεφτούν τα members’ clubs του εξωτερικού με την χρήση και μόνο της κάρτας μέλους της λέσχης.

The Hospital Club

The Hospital Club

Τα μέλη του Salon de Bricolage μπορούν να περιηγηθούν στους τέσσερις ορόφους της λέσχης, ξεκινώντας από το Ground Floor στο οποίο λαμβάνουν χώρα σημαντικές εικαστικές εκθέσεις υπό την επιμέλεια της ιστορικού Τέχνης Άννα Χατζηνάσιου, παρουσιάσεις βιβλίων και τα σημαντικότερα parties της Αθήνας. Το μοναστηριακό τραπέζι του Ground Floor, προσφέρει την δυνατότητα στα μέλη να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, δοκιμάζοντας comfort food, το οποίο ετοιμάζεται μπροστά τους, καθώς και την ευκαιρία να μαγειρέψουν οι ίδιοι με την βοήθεια του chef σε ένα προσωπικό κάλεσμα. Από φέτος, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στην γαστρονομία, έχουν προγραμματιστεί βραδιές όπου ο σπουδαίος chef Βασίλης Καλλίδης, θα προτείνει νέες ιδέες σε γεύσεις μέσα από ένα ενδιαφέρον μάθημα – performance που θα έχει την αίσθηση του party.
Ανεβαίνοντας στο Premier Etage, ο χώρος της βιβλιοθήκης με το τζάκι και την lounge μουσική, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για δείπνο με επιλογές από το κλασσικό Asian Fusion menu της λέσχης. Τα βράδια στο Premier Etage, έχοντας πλέον αποκλειστικό DJ, μετατρέπονται σε parties σε αυτήν την μαγική ατμόσφαιρα στην καρδιά της Αθήνας.

H-Athens-Salon-de-Bricolage-03-620x413

Premiere Etage, SdB

Το Deuxieme Etage, ο χώρος που φτιάχτηκε για τα προσωπικά καλέσματα τα μελών μετατρέπεται από φέτος και σε εκθεσιακό κέντρο που θα λάβουν χώρα σημαντικά εικαστικά δρώμενα, ενώ στον τελευταίο όροφο της ιδιωτικής λέσχης, τα μέλη θα συναντήσουν τα Art Apartments, στα οποία έχουν αποκλειστική πρόσβαση για να διαμείνουν και να απολαύσουν τις παροχές της λέσχης.
Επιπλέον, από φέτος προστίθεται ένα ακόμη μέλος στην διοικούσα επιτροπή της ιδιωτικής λέσχης, ο εξαιρετικός chef Βασίλης Καλλίδης.

Το ελληνικό κοινό έχει αγκαλιάσει την ιδέα του membership, δημιουργώντας μια ισχυρή κοινότητα με κέντρο συνάντησης το Salon de Bricolage, το μοναδικό σημείο άμεσης σύνδεσης με τις πολιτισμένες χώρες του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο της λέσχης στο τηλέφωνο : 2108925115-7

Tα καλύτερα έρχονται, stay tuned! xxx

error: Content is protected !!