Σαγηνευτικό Πάρτι Καλοκαιρινής Νύχτας το show του Στέλιου Κουδουνάρη!

08/11/2019 • LIFESTYLE

Με ένα άκρως εντυπωσιακό σόου ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε τη συλλογή του για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα σε ένα βράδυ πραγματοποιήθηκαν δυο μεγάλα show στον ίδιο χώρο. Η βραδιά ξεκίνησε με το Make Change event της Wella Professionals και συνεχίστηκε με το show του Στέλιου Κουδουνάρη δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη γιορτή μόδας και ομορφιάς. Ο βιομηχανικός χώρος του Metropolitan Expo στην περιοχή του αεροδρομίου υποδέχθηκε περισσότερους από 2000 εκλεκτούς προσκεκλημένους από όλη την Ελλάδα, μεταμορφωμένος σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από τα οικοδομήματα του Luis Barragan στο Μεξικό. 60 μοντέλα εμφανίζονταν μέσα από ένα τεχνητό δάσος που δημιούργησε για το σχεδιαστή η εταιρεία Neda ενώ η ατμόσφαιρα «μύριζε» πάρτι καλοκαιρινής νύχτας.

Η ποιητική φαντασία του Luis Barragan ήταν αυτή που αποτέλεσε την βασική πηγή έμπνευσης του Στέλιου Κουδουνάρη για τη νέα του συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020. Τα ρούχα της κολεξιόν, μίνιμαλ με συναισθηματικό σχεδιασμό, με απώτερο σκοπό να δημιουργούν γαλήνη στη γυναίκα που τα επιλέγει ενώ ταυτόχρονα να υπηρετούν την παντοτινή αναζήτηση για ομορφιά και μαγεία.

Με μια φορμαλιστική προσέγγιση, το φως μέσα από τις δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη παίζει καθοριστικό ρόλο και άλλοτε οδηγεί στην ξεκούραση και άλλοτε στην έκσταση. Υφάσματα που παίζουν και μεταβάλλονται ανάλογα με το φως και την κίνηση, ενώ οι διαφορετικές υφές συνδυάζονται μεταξύ τους με φυσικότητα.

 

Τα έντονα χρώματα όπως και οι αποχρώσεις των μπαχαρικών χαρακτήρισαν τη συλλογή ενώ τα ρευστά υλικά δημιουργούσαν πλούσια σε κίνηση ρούχα.

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΟΡΛΙΔΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ ΜΠΕΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ

ΜΥΡΤΩ ΚΑΖΗ

MATTHEW ZORBAS ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΤΖΕΚΗ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

ΝΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΡΑΓΚΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΤΕΜΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

ΤΑΜΤΑ

ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

ΦΩΤΟ: STUDIO PANOULIS, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΚΕΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons