ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Safe Water Sports: Στο Καλό Λιβάδι μαθαίνουμε να απολαμβάνουμε -πλέον- τη θάλασσα με ασφάλεια!

Σε λίγες μέρες θα κλείσουν τρία χρόνια από τότε που ένα 10χρονο παιδί έχασε τη ζωή του άδικα, κάνοντας tubes, στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου. Σ’ αυτή την ίδια παραλία σήμερα, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Safe Water Sports στήνει το πρώτο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο για παιδιά που λειτουργεί από σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου.
Στόχος είναι παίζοντας τα παιδιά με εκπαιδευτικούς να μάθουν τι πρέπει να προσέχουν για να απολαμβάνουν με ασφάλεια τη θάλασσα και τα sports που γίνονται σ´αυτή… Θα τους δοθεί έτσι η ευκαιρία να μάθουν κανόνες συμπεριφοράς που πρέπει να τηρούν στις παραλίες της Ελλάδας μας και όχι μόνο, που ίσως να μην τους ξέρουν ή να μη φαντάζονται καν πως υπάρχουν. Για να συνεχίζουν να επιστρέφουν στην αγκαλιά των γονιών τους… Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ενημερωθούν και οι μεγάλοι. Ας μη ξεχνάμε ότι όσο ζούμε μαθαίνουμε!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά, σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και σε όλους τους ανθρώπους της Πολιτείας που βοήθησαν ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρό μας!!! Ευχαριστούμε και την AKTO για τον εθελοντικό σχεδιασμό αυτής της εξαιρετικά πρωτότυπης και λειτουργικής κατασκευής. Μια δράση που υποστηρίζεται με δωρεά του Stavros Niarchos Foundation. Κατεβάστε το app του Safe Water Sports, ενημερωθείτε, ενημερώστε, βοηθήστε το έργο μας για λιγότερες ανθρώπινες απώλειες στις θάλασσές μας…

Απολαύστε το ελληνικό καλοκαίρι χωρίς φόβο!!!

error: Content is protected !!