ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Safe Water Sports: Μία υπέροχη πρωτοβουλία με αφορμή ένα τραγικό γεγονός…

Safe Water Sports…Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με αφορμή το τραγικό γεγονός που συνέβη το καλοκαίρι του 2014 στην Μύκονο και είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 10χρονου παιδιού, του Μιχαήλ Πασχαλάκη. Το Safe Water Sports επιδιώκει την συστηματική και συνεχή ενεργοποίηση όλων των δυνάμενων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με στόχο την οργάνωση, τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση των πολιτικών ασφάλειας και της ισχύουσας νομοθεσίας.

Γίνε Εθελοντής: Η κοινωνική μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports ιδρύθηκε με βασικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και τη θάλασσα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την πρόληψη των ατυχημάτων. Στο Safe Water Sports πιστεύουμε στον εθελοντισμό και όσα αυτός προσφέρει και πρεσβεύει. Στο σωματείο μας υπάρχει ένα οργανωμένο σώμα εθελοντών που ξεκινά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και το προσωπικό που προσφέρει τον ελεύθερο του χρόνο εθελοντικά για να υποστηρίξει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας. Οι εθελοντές μας είναι πολύτιμοι αρωγοί στην καθημερινή και πανελλαδική προσπάθειά μας για την επίτευξη του οράματός μας. Μας βοηθούν και μας υποστηρίζουν στην διάδοση, βελτίωση και αναβάθμιση όλων των μέσων που έχουμε στην διάθεσή μας για την προώθηση των στόχων του Safe Water Sports. Oι εθελοντές μας είναι ανεκτίμητοι βοηθοί σε αυτόν τον αγώνα και τους ευχαριστούμε θερμά.

Γίνε Εθελοντής: Η κοινωνική μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports ιδρύθηκε με βασικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και τη θάλασσα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την πρόληψη των ατυχημάτων.
Στο Safe Water Sports πιστεύουμε στον εθελοντισμό και όσα αυτός προσφέρει και πρεσβεύει. Στο σωματείο μας υπάρχει ένα οργανωμένο σώμα εθελοντών που ξεκινά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και το προσωπικό που προσφέρει τον ελεύθερο του χρόνο εθελοντικά για να υποστηρίξει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας.
Οι εθελοντές μας είναι πολύτιμοι αρωγοί στην καθημερινή και πανελλαδική προσπάθειά μας για την επίτευξη του οράματός μας. Μας βοηθούν και μας υποστηρίζουν στην διάδοση, βελτίωση και αναβάθμιση όλων των μέσων που έχουμε στην διάθεσή μας για την προώθηση των στόχων του Safe Water Sports. Oι εθελοντές μας είναι ανεκτίμητοι βοηθοί σε αυτόν τον αγώνα και τους ευχαριστούμε θερμά.

Στόχος του Safe Water Sports είναι επίσης να προσφέρει σε όλους τους πολίτες (Έλληνες και ξένους) που ασχολούνται με κάποιο δραστηριότητα στο νερό, μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης για την ασφάλεια, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο αυτό στην χώρα μας. Παράλληλα το Safe Water Sports θα αποτελέσει ένα μέσο στα χέρια κάθε πολίτη, το οποίο θα του προσφέρει τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά στην αξιολόγηση και επιβράβευση των επιχειρήσεων που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με σεβασμό στην ασφάλεια.

Δούκισα Νομικού

Δούκισσα Νομικού

Η πρωτοβουλία αυτή που ξεκίνησε από ένα τραγικό γεγονός, ελπίζουμε να γίνει ένα μέσο διαρκούς βελτίωσης των μέτρων ασφαλείας που εφαρμόζονται στη χώρα μας και των πολιτικών επίβλεψης και ελέγχου αυτών από το κράτος.
Ας γίνει ο άδικος χαμός μιας αθώας παιδικής ψυχής η αφετηρία της ενεργού συμμετοχής όλων μας για την αποφυγή άλλων ατυχημάτων.

Μαρία Έλενα Λυκουρέζου

Μαρία Έλενα Λυκουρέζου

To μη κερδοσκοπικό σωματείο Safe Water Sports διοργανώνει στις 18 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 21:00, επίσημο δείπνο στο εστιατόριο Barque στην Ν. Ερυθραία για τους φίλους και υποστηρικτές του. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη της λειτουργίας του σωματείου με στόχο την ανάπτυξη ιδιωτικού πρωτοκόλλου για την πιστοποίηση της ασφάλειας των επιχειρήσεων εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ και μέσων αναψυχής.

xgjgbk

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, ενώ πριν από την έναρξή της, θα διανεμηθεί στους συμμετέχοντες ένας σύντομος απολογισμός των δράσεων που έγιναν το 2015.

safeok
Η συμμετοχή στην εκδήλωση γίνεται μόνο με την σχετική πρόσκληση.
Διεύθυνση : Barque, Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία
Για περισσότερες πληροφορίες: www.safewatersports.gr Για περισσότερες πληροφορίες :
Safe Water Sports T: +30 21210 42659, e: infosafe@safewatersports.gr
κα. Ουρανία

Εγώ θα είμαι εκεί, εσύ θα έρθεις?…

error: Content is protected !!