Ρόη Αποστολοπούλου: Μία low profile προσωπικότητα με μία high profile εμφάνιση!

26/05/2014 • PEOPLE

Αν υπάρχει μία Ελληνίδα που ξέρει καλύτερα από όλες τους μυστικούς κώδικες και το dress code του Red Carpet, αυτή είναι αναμφισβήτητα η Ρόη Αποστολοπούλου!

Έχουμε πάει παρέα στα Φεστιβάλ των Καννών, έχουμε διασχίσει μαζί τα Κόκκινα Χαλιά του, έχουμε παραβρεθεί στα high end πάρτι του, έχω διαπιστώσει με τα ίδια μου τα μάτια πως η Ρόη το ‘χει, πως όσες super star του κόσμου και αν βρίσκονται στον ίδιο χώρο μαζί της, τα βλέμματα όλων θα στραφούν στην καλλονή σύζυγο του Βασίλη Αποστολόπουλου!

Η αγάπη της για την Haute Couture, η low profile προσωπικότητα της, η high profile εμφάνιση της, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα της και τα άψογα -σήμα κατατεθέν- κατάξανθα μαλλιά της, κάνουν πάντα το αποτέλεσμα breath taken, όπως η πρόσφατη εμφάνιση της, στο πάρτι τoυ De Grisogono, στο Μονακό.

monaco

Αυτή την φορά, η Ρόη επέλεξε μία κόκκινη κεντητή κρυστάλλινη δαντελένια μάξι τουαλέτα σε μεταξωτό τούλι, σε αποχρώσεις του light siam, κεντημένη με Swarovski Elements… Μία δημιουργία special order custom made Vrettos Vrettakos Couture της Capsule Collection.

Συγχαρητήρια φιλενάδα, love you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons