ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“RIHANNA ♥ CHOPARD” : Η Rihanna σχεδιάζει συλλογή διαμαντιών!

Ο Ελβετικός Οίκος πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων, Chopard, ανακοίνωσε την συνεργασία με την superstar, Rihanna. Σαν style icon γνωστή για τις τολμηρές και μοντέρνες επιλογές της, οι συλλογές RIHANNA ♥ CHOPARD εκφράζουν το μοναδικό όραμα και το πνεύμα της. Η Rihanna και η Πρόεδρος και Διευθύντρια Δημιουργίας της Chopard, Caroline Scheufele, συνεργάσθηκαν στενά για να συνδυάσουν την δημιουργικότητά τους και το πάθος για να δημιουργήσουν δύο συλλογές Haute Joaillerie και Joaillerie, που συνδυάζουν το urban chic με την κλασική γοητεία.

“Ήμουν πάντα ερωτευμένη με τα μοναδικά κοσμήματα της Chopard, έτσι λοιπόν το να σχεδιάζω συλλογές μαζί τους είναι κάτι πού δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω”, λέει η Rihanna. “Ήταν πραγματικά μια απίστευτη διαδικασία και έμαθα τόσα πολλά! Ανυπομονώ να τά δούν ολοι.”

“Η Rihanna και εγώ, συνεργασθήκαμε στενά στις συλλογές έτσι μπορείτε να αισθανθείτε την ασταμάτητη ενεργητικότητά της, την δυνατή της δημιουργικότητα και την έμφυτη αίσθηση του σχεδιασμού σε κάθε κομμάτι…” λέει η Caroline Scheufele. “Με το μοναδικό της στυλ, επαναπροσδιορίζει τον τρόπο πού ο κόσμος βλέπει και φοράει τα κοσμήματα.”

Η ερωτική ιστορία ανάμεσα στην Rihanna και την Chopard αναπτύχθηκε στα Red Carpets ανά την υφήλιο τα τελευταία χρόνια. Τώρα, αυτό το εκθαμβωτικό ντουέτο συνεργάζεται για να σπρώξει την Haute Joaillerie, πέρα από τα συμβατικά όρια και να δημιουργήσει μια μοντέρνα συλλογή εμπνευσμένη από τις νησιωτικές ρίζες της Rihanna, τούς πλούσιους κήπους των Barbados και τον ηλεκτρισμό του Καρναβαλιού.

error: Content is protected !!