ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ride with your heart, Ride for MDA Hellas!

“Ride with your heart, Ride for MDA Hellas” ονομάστηκε η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της κοινωνικής δράσης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στο Μαρούσι.  Με ιδιαίτερη ευαισθησία και για έναν παραπάνω σκοπό, την ενίσχυση του MDA Ελλάς, οι συμμετοχές έφτασαν τις 278 προσφέροντας μέρος από τα δικαιώματα συμμετοχής στο MDA Ελλάς.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΑΛΛΑΣ, ΜΑΙΡΗ ΔΑΛΛΑ ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΚΑΙΤΗ ΚΑΨΗ, ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΑΛΛΑΣ, ΜΑΙΡΗ ΔΑΛΛΑ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΚΑΙΤΗ ΚΑΨΗ, ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ MDA ΕΛΛΑΣ  ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, Ο ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ) ΜΕΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΑΛΛΑΣ  ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ MDA ΕΛΛΑΣ ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ ΚΑΙ Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ  ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΑΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

«Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος είναι ο αρχαιότερος όμιλος αθλητικής Ιππασίας στην Ελλάδα. Πιστός στο όραμά του για ανάπτυξη κοινωνικής ευθύνης και δραστηριότητας, δημιούργησε τον θεσμό «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Θρασύβουλος Δάλλας, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε και μία ακόμα προσφορά του ΕΙΟ στο MDA Ελλάς, ένα χρόνο μαθήματα θεραπευτικής ιππασίας σε ένα Μέλος του MDA Ελλάς με νευρομυϊκή πάθηση.
Η κ. Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρος του MDA Ελλάς τόνισε «Για πρώτη φορά το MDAΕλλάς διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων στα πλαίσια ενός τόσο μεγάλου αθλητικού γεγονότος, όπως το GRANDPRIX υπερπήδησης εμποδίων και έτσι συνδυάσαμε σε μια εκδήλωση το αθλητικό πνεύμα με τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη».  Αφούευχαρίστησε θερμά τον ΕΙΟ για αυτή την συνεργασία, έκλεισε με την ελπίδα το «Ride with your heart, Ride for MDAHellas» να γίνει θεσμός.

ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΘΛΙΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΘΛΙΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

Οι θεατές και επισκέπτες είχαν  την ευκαιρία να γνωρίσουν το εντυπωσιακό και ευγενές άθλημα της ιππασίας σε ένα υπέροχο  περιβάλλον στον Παράδεισο Αμαρουσίου, συνεισφέροντας παράλληλα στους σκοπούς του Σωματείου MDA Ελλάς.

ΜΑΡΙΛΙ ΛΑΒΙΔΑ, ΝΙΚΟΛΑ ΠΙΝΕΔΟ

ΜΑΡΙΛΙ ΛΑΒΙΔΑ, ΝΙΚΟΛΑ ΠΙΝΕΔΟ

ΜΠΡΙΤΖΙΤ ΠΟΛΕΜΗ, ΠΑΟΛΑ ΠΑΥΛΟΥ

ΜΠΡΙΤΖΙΤ ΠΟΛΕΜΗ, ΠΑΟΛΑ ΠΑΥΛΟΥ

ΝΑΝΣΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΙΛΕΑΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΒΩΛΟΥ, ΑΙΜΗΛΙΑ ΔΕΓΛΕΡΗ

ΝΑΝΣΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΙΛΕΑΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΒΩΛΟΥ, ΑΙΜΗΛΙΑ ΔΕΓΛΕΡΗ

ΣΙΣΣΥ ΧΛΩΜΙΣΙΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΙΝΤΖΟΣ, ΕΛΙΝΑ ΠΡΙΝΤΖΟΥ

ΣΙΣΣΥ ΧΛΩΜΙΣΙΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΙΝΤΖΟΣ, ΕΛΙΝΑ ΠΡΙΝΤΖΟΥ

Νικητής του Lavipharm Grand Prix του αγώνα “Ride with your heart, Ride for MDA Hellas” αναδείχθηκε ο Στέφανος Παπαγεωργίου με τον Little Lord 90. Το αργυρό μετάλλιο του Lavipharm Grand Prix κέρδισε η Ιόλη Μυτιληναίου με τον Rostaar, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Δημήτρης Νάτσης με τον Antonov.

ip1

ipmetal
ipmetal2

ΙΟΛΗ ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟΥ

ΙΟΛΗ ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟΥ

Την Κυριακή το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε αγώνισμα επίδειξης με τη συμμετοχή Πρωταθλητών και ατόμων που παρακολουθούν προγράμματα θεραπευτικής ιππασίας που είχε στόχο να φέρει σε επαφή το άθλημα και τους ανθρώπους της ιππασίας με τις δράσεις του σωματείου MDA Ελλάς και την ανάδειξη των ευεργετικών επιδράσεων της θεραπευτικής ιππασίας και των αλόγων ειδικά στα άτομα με νευρομυικές παθήσεις. Παράλληλα με τους αγώνες ο χώρος φιλοξένησε bazaar καταστημάτων, ενώ την Κυριακή πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό γεύμα στους χώρους του Ομίλου. Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε μεγάλη και καθοριστική βοηθώντας έτσι τον κύριο σκοπό της εκδήλωσης, την ενίσχυση του MDA Ελλάς.

Χορηγός της εκδήλωσης: Lavipharm
Η MDA Hellas σας προσκαλεί όλους στην επόμενη φιλανθρωπική δράση της, την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στο all day Bazaar “Summer in the City”, για να κάνετε τα ψώνια σας από τα καλύτερα Ελληνικά brands και να βοηθήσετε το έργο του Σωματείου.

error: Content is protected !!