ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Rianna + Nina goes to Nammos!

Ok! Σας έχω μιλήσει άπειρες φορές για την Ριάννα Κούνου -aka Rianna in Berlin- και για την εμμονή που είχα κάποτε και ντυνόμουν απο-κλει-στι-κά με τις vintage δημιουργίες του μαγικού Le Streghe Son Tornate που διατηρούσε στην Χάρητος, έως ότου έφυγε οριστικά για το Βερολίνο για να μάθει πλέον στις κομψές βορειοευρωπαίες τον σωστό συνδυασμό ενός αέρινου vintage Emilio Pucci silk caftan με ένα αριστουργηματικό κολιέ του Guy Laroche και τα statement bracelets της Chanel.
Όπως σας έχω πει άλλες τόσες φορές πως τα “it” girls της Ευρώπης ενθουσιάστηκαν -φυσικά- με το συγκλονιστικό styling της Ριάννας, με τις unique επιλογές της και την μοναδική αίσθηση του στιλ, και η οποία μετά την συνεργασία της με την διευθύντρια της Lafayette, Nina Kuhn, εκτοξεύτηκε ακόμη πιο ψηλά κάνοντας τις boutique Rianna+Nina στο Βερολίνο, το απόλυτο must!

When Nina met Rianna…

Ναι, η Ριάννα με την πληθωρική προσωπικότητα και την εξαιρετικά υψηλή αισθητική της, είναι η μοναδική που μπόρεσε και μετέτρεψε ένα τραπεζομάντιλο με ελληνικά μοτίβα σε καφτάνι, για να το φορέσει και η φωτογραφία της να σπάσει στην κυριολεξία το instagram!
Όπως επίσης σας ανέφερα που την συνάντησα στις διακοπές μας στην Πάρο και μου είπε τα πάντα για τη νέα συλλογή Rianna+Nina με τα μοναδικά prints εμπνευσμένα όλα από τον ελληνικό πολιτισμό με ένα ιδιαίτερο twist, και αποτυπωμένα πάνω σε εξαιρετικό μετάξι και βαμβάκι από το Κόμο της Ιταλίας. “Φιλενάδα, προς θεού, δεν είμαι σχεδιάστρια, μια ζωή όμως μέσα στο ρούχο είμαι, και πλέον ξέρω τι μου αρέσει και πως να το συνδυάσω. Και ξέρω επίσης να επιλέγω τους καλύτερους συνεργάτες…” μου έλεγε στην παραλία της Αγίας Ειρήνης στην Πάρο την περασμένη εβδομάδα, όταν ξαπλωμένες κάτω από τον δυνατό ήλιο μιλούσαμε για success stories…
Λίγες μόλις μέρες μετά, ο Yatzer έκανε το δικό του κομψό αφιέρωμα σε αυτή την Συλλογή, σήμερα, με αφορμή την αυριανή παρουσίαση της στο Luisa Beach στο Nammos στην Ψαρρού (4-6 Αυγούστου, 11 το πρωί έως 11 το βράδυ), έχω την μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσω και εγώ μερικές από τις extraordinaire δημιουργίες της Rianna+Nina και να τους ευχηθώ με όλη μου την καρδιά να σκίσουν γιατί το αξίζουν!


Και γιατί επιβεβαιώνουν για άλλη μία φορά το γεγονός πως όταν δεν κάνεις εκπτώσεις στην αισθητική σου, όταν επιλέγεις την δύσκολη οδό και όταν τα “όχι” σου είναι πιο πολλά από τα “ναι” σου, η επιτυχία είναι μονόδρομος!
Φιλενάδα, καλή επιτυχία, σ’ αγαπώ πολύ…xxx

error: Content is protected !!