ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Revival- Believe in Yourself!

“Η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν από εμάς. Πρέπει να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας. Πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε χαρισματικοί. Όλοι οι άνθρωποι είναι χαρισματικοί. Πίστεψε”- Marie Curie

Είστε σε κάποιο νησί ή έχετε παραμείνει στην πόλη; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, έχω πρόταση για σήμερα Κυριακή! Σήμερα, Κυριακή 9 Ιουνίου, από τις 11:00 έως τις 20:00, όπου η Πόπη Τσαπανίδου, η Αμαλία Κυπαρίσση, η Βιβή Μπασινά και η Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε καλούν την στο Life Gallery Athens Hotel & Spa για να αναζητήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και όλα όσα μπορεί να κάνει.
Το Revival: Believe in your self είναι μια γιορτή αλλά και η ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να τον εμπιστευτείς. Yoga, Kundalini, Tai Chi sessions, Therapies, Live Cooking Classes, seminars από life coaches και Eco Market μερικές από τις δραστηριότητες που θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να τον εμπιστευτούμε!

Η πιο δυναμική ομάδα ενώνει τις δυνάμεις της με την πιο πολυδιάστατη τετράδα.

Στόχος; Nα ανακαλύψουμε μαζί τα εργαλεία για να αντιληφθούμε και να εκφράσουμε την εσωτερική μας δύναμη, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να ζήσουμε μία ισορροπημένη χαρούμενη ζωή.

Πάττυ Πετροπούλου

Στο Revival: Believe in your self δούλεψε με τους καλύτερους

6 κορυφαίοι Yoga instructors, 4 ταλαντούχοι Ψυχολόγοι, Life coachers και Health coachers,
καταξιωμένοι chefs και 20 Έλληνες δημιουργοί σε ένα μοναδικό Eco market meeting ενώ παράλληλα παιδαγωγοί θα ασχολούνται με την δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.

Νταίζη Μανιατοπούλου

Σε ποιους απευθύνεται το Revival: Believe in your self;

Το συγκεκριμένο event έχει δημιουργηθεί για εσένα που αισθάνεσαι πως όλα γύρω σου είναι δύσκολα, πως δεν έχεις την δύναμη να φτάσεις τα όνειρά σου. Αν νοιώθεις κούραση και αγωνία για το αύριο και πιάνεις τον εαυτό σου να πιστεύει πως οι περισσότεροι είναι πιο ικανοί από εσένα. Η αλήθεια είναι πως είσαι απλώς πολύ σκληρή με τον εαυτό σου και δεν βλέπεις την αλήθεια που κάποιοι άλλοι θεωρούν δεδομένη.  Σ’ αυτό το Revival λοιπόν, ειδικοί θα σε βοηθήσουν να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις την απόφαση να είσαι ευτυχισμένη.

Κάνε το πρώτο βήμα για να αλλάξεις τη ζωή σου!
Φόρεσε τις φόρμες και τα αθλητικά σου, φέρε το δικό σου yoga mat και έλα μαζί μας. Σε περιμένουμε!

Έλα και Πίστεψε στον εαυτό σου!
ΥΓ Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους μικρούς μας φίλους.

error: Content is protected !!