ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Revitalizing Hydrating Serum της La Mer: Ένα Οικοσύστημα Ζωτικής Ενυδάτωσης!

Η Ενυδατωμένη Επιδερμίδα είναι και Υγιής…

Όπως η θάλασσα, ο ουρανός και η γη, έτσι και η επιδερμίδα αντλεί τη ζωτική της δύναμη από την ενυδάτωση. Ο υγιής κύκλος που κάνουν τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα μας είναι απαραίτητος τόσο για τη φύση όσο και για τη λάμψη της επιδερμίδας.

Με έμπνευση την ισορροπία της υγρασίας της γης, το ΝΕΟ Revitalizing Hydrating Serum της La Mer αναπτύχθηκε με σκοπό να δημιουργήσει μια μίνι ατμόσφαιρα συνεχούς ενυδάτωσης που πλημμυρίζει το δέρμα με υγρασία για να ενισχύσει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του για έντονη αναζωογόνηση. Η ζωτικότητα του δέρματος ξυπνά με μια σταγόνα τη φορά.

Ανάπλαση. Αναζωογόνηση. Ενεργοποίηση…

Όπως και τα σύννεφα από μικροσκοπικά μικρο-σταγονίδια, το The Revitalizing Hydrating Serum εμπλουτίζει την επιδερμίδα με άμεση ενέργεια – που διαρκεί όλη την ημέρα – και ενυδάτωση, βοηθώντας την επιδερμίδα να προσελκύσει και να κρατήσει την υγρασία, παρέχοντας παράλληλα βασικά ενεργά συστατικά βαθιά μέσα στην επιφάνεια του δέρματος. Το νεανικό τοπίο της επιδερμίδας αναζωογονείται ενώ αποκτά πιο ελαστική μορφή από μέσα προς τα έξω για απαλή, ομαλή και πιο υγιή εμφάνιση.

Η ζωτική σπίθα της επιδερμίδας ενεργοποιείται με τον μεταμορφωτικό Miracle Broth™ της La Mer και δύο νέα ένζυμα που προέρχονται από τη θάλασσα και μιμούνται τον φυσικό κύκλο υγρασίας της ατμόσφαιρας ώστε να ενεργοποιήσουν τη φυσική ενέργεια της επιδερμίδας για ανανέωση και επούλωση. Συμπύκνωμα από Lime Tea δημιουργεί μια αύρα αντιοξειδωτικής προστασίας.

ok SERUMS_REVITALIZING_HYDRATING_LM_30ml_39954_300DPI_CMYK

Ενέργεια που πηγάζει από τη Θάλασσα…

Miracle Broth
Η επιδερμίδα ενεργοποιείται με τον Miracle Broth οποίος μέσω της ιδιότητας του να ανανεώνει τα κύτταρα, πλημμυρίζει το δέρμα με ενέργεια και θρέψη για να βοηθήσει την ανασυγκρότηση και ανανέωση της επιδερμίδας. Η φυσική αποκατάσταση του δέρματος ενισχύεται.

Το ΝΕΟ Ισχυρό Ενυδατικό Ένζυμο.
Το Ισχυρό Ενυδατικό Ένζυμο – δημιουργήθηκε από ένα διαδραστικό μείγμα πράσινης, καφέ και κόκκινης άλγης – και διεισδύει γρήγορα χαρίζοντας ελαστικότητα στην επιδερμίδα με μια θεραπεία ενυδάτωσης από μέσα προς τα έξω. Η αποκλειστική Τεχνολογία Διάσπασης Νερού της La Mer – Deconstructed WatersTM – βοηθά το ένζυμο να εισχωρήσει βαθιά στην επιδερμίδα ώστε να προσελκύσει και να διατηρήσει την υγρασία όλη την ημέρα. Η τεχνολογία που ρυθμίζει την ισορροπία του νερού της επιδερμίδας έχει βελτιστοποιηθεί για να βοηθήσει τις ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες να διεισδύσουν αποτελεσματικά στην επιφάνεια της επιδερμίδας και να διατηρήσουν την ισορροπία της υγρασίας της. Η εμφάνιση του δέρματος μεταμορφώνεται ενώ αποκτά ελαστικότητα από μέσα προς τα έξω και πιο ομαλή υφή.

Το ΝΕΟ Ένζυμο Ενεργοποίησης της Νεότητας.
Δημιουργήθηκε από ένα ισχυρά φορτισμένο μείγμα θαλάσσιων ενεργών συστατικών, το ΝΕΟ Ένζυμο Ενεργοποίησης της Νεότητας ενεργοποιεί τη ζωτική ενέργεια της επιδερμίδας και αναβιώνει την εμφάνιση της. Ενεργειακά πλούσια θαλάσσια πεπτίδια, φύκια και θρεπτικά συστατικά έχουν υποστεί ζύμωση για ένα μήνα ώστε να δημιουργήσουν μια πανίσχυρη θαλάσσια ενέργεια με προηγμένη δραστηριότητα διατήρησης της νεανικής όψης της επιδερμίδας. Η θαμπή όψη και τα ορατά σημάδια της κόπωσης αντικαθιστώνται με ζωντάνια και ενέργεια.

Συνδυασμός. Πολυτέλεια. Αγάπη….
Η βαθιά ενυδάτωση είναι μόνο η αρχή. Συνδυάστε τα αγαπημένα σας serum της La Mer για να εμπλουτίσετε το δέρμα σας με τη βαθιά δραστικότητα θάλασσας προέλευσης ενζύμων για στοχευμένη, προσαρμοσμένη μεταμόρφωση.

 

error: Content is protected !!