
For me, this week was all about fashion…
Μία με το Press Event του The Pop Up Project της περασμένης Τετάρτης, μία με το χθεσινό Opening Day του showroom της λατρεμένης μου Levinia Konyalian, όλες αυτές τις ημέρες βρίσκομαι ανάμεσα στις ομορφότερες Καλοκαιρινές Συλλογές και ονειρεύομαι την πρώτη μου καλοκαιρινή απόδραση ποστάρoντας συγχρόνως στο insta τα πιο παραδεισένια, με εξωτικά hashtags, όπως #summerloading #summerresort etc….
Την Summer Resort ’17 Συλλογή της παρουσίασε σε επίσημη πρώτη χθες η Levinia Konyalian σε κολλητές μας, φίλες μας και σε φίλες του Οίκου, αλλά σε επίσημη πρώτη και το ολοκαίνουργιο showroom της, στο νούμερο 7 της Νεοφύτου Βάμβα.
Το απόλυτο all day κοριτσίστικο cocktails+fashion απολαύσαμε λοιπόν χθες, και με moto “Playing dress up begins at age five and never truly ends”, δοκιμάσαμε όλες -μα όλες- τις δημιουργίες της εκπληκτικής Resort συλλογής, κάναμε τις επιλογές μας, ήπιαμε παγωμένη σαμπάνια κάνοντας και τα …resort προγράμματα μας τσιμπολογώντας -ασταμάτητα- τις συγκλονιστικές δημιουργίες του Pastry Chef, Thanasis Tsaglioti!
Όσο για τα της ίδιας της Συλλογής της Levinia, είναι ίσως η καλύτερη που έχει σχεδιάσει ποτέ, η οποία ξεχωρίζει τόσο για την θεατρικότητα των αξεσουάρ της -love them!-, τον αντισυμβατικό τρόπο που συνδυάζονται οι δημιουργίες της συλλογής μεταξύ τους για να συνθέσουν μία αέρινη και ταυτόχρονα δυναμική και σοφιστικέ σιλουέτα, όσο και για τις λευκές και χακί Out of Africa δημιουργίες, που μάλλον κέρδισαν την παράσταση….
Follow me…

Η Ιλεάνα και εγώ με δημιουργίες της Levinia, και η σχεδιάστρια να μας φωτογραφίζει μέσα από τον καθρέφτη…

Η Νίκη επέλεξε το πιο…Out of Africa φόρεμα της Συλλογής, που έμοιαζε σαν να σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αυτήν…

H Μαρία Φραγκουδάκη μετά την talk of the town performance , #BedSheets2017 και την συγκλονιστική επιτυχία της, ήρθε νε επιλέξει από την Resort Συλλογή της Levinia το φόρεμα που θα φορέσει στα εγκαίνια της έκθεσης της, αύριο το βράδυ
For me, this week was all about fashion…
Αν θέλετε και εσείς να δείτε από κοντά την Summer Resort Collection της Levinia Konyalian, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο 21 0338 7987!