ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Red Carpet της Τελετής Έναρξης του 67 ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών!

Τώρα να πω πως ξετρελάθηκα με κάποια από τις εμφανίσεις της Τελετής Έναρξης του φετινού Φεστιβάλ, δεν μπορώ το πω…Με εξαίρεση την θεά του “less is more”, Sofia Coppola η οποία για άλλη μία φορά έδωσε μαθήματα κομψότητας δίπλα στις υπερπαραγωγές με τις πούλιες και τους αυγερινούς, όλες οι άλλες εμφανίσεις ήταν κάτι παρά πάνω από αναμενόμενες, και οπωσδήποτε…φεστιβαλικές… Εκτός από τα κοσμήματα τους…Που για άλλη μία φορά η Chopard άνοιξε τις extraordinaire Συλλογές της, για τις σταρ του Φεστιβάλ οι οποίες φόρεσαν τα breath taken rocks για να τα θαυμάσει ο πλανήτης…

Η ηθοποιός Paz Vega που εμφανίζεται στην ταινία Grace of Monaco, φόρεσε ενα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια fancy-cut (23 καράτια) και ενα δακτυλίδι κοκτέηλ με λευκό διαμάντι.

Paz_Vega_OKPaz_Vega_2OK

Η σκηνοθέτις Sofia Coppola – μέλος της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής του 67ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών φόρεσε ενα μπρασελέ ριβιέρα με λευκά διαμάντια σε σχήμα οβάλ (38 καράτια).

Την λατρεύω !

Η ηθοποιός Αdele Exarchopoulos, νικήτρια του Trophee Chopard 2014, φόρεσε κρεμαστά σκοουλαρίκια με διαμάντια πουάρ (38 καράτια) , δακτυλίδι με λευκό διαμάντι κοπής σμαραγδιού (5.63 καράτια) ανάμεσα σε δύο διαμάντια σε σχήμα τραπέζ και ένα δακτυλίδι με λευκό διαμάντι κοπής μπριγιάν (8 καράτια) πάνω σε βάση από διαμαντένιο παβέ.

blake-lively-adele-exarchopoulos-cannes-opening-premiere-03
Η Jane Fonda ήταν πανέμορφη με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια από ρουμπελίτη (43 καράτια) από την συλλογή της Chopard Temptations, με λευκά διαμάντια παβέ σε ρόζ χρυσό 18 καρατίων. Φόρεσε επίσης δακτυλίδι με ρουμπελλίτη σε ροζ χρυσό 18 καρατίων.

Jane_FondaOK

Η Κινέζα ηθοποιός Ziyi Zhang φόρεσε κρεμαστά σκουλαρίκια σαντελιέ (14 καράτια) σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και ενα δακτυλίδι με κίτρινο διαμάντι πουάρ (14 καράτια) σε λευκό χρυσό 18 καράτια.

Zhang_Ziyi_OK

Το μοντέλο Karlie Kloss επέλεξε να φορέσει την τελευταία δημιουργία από την συλλογή Green Carpet της Chopard, ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια πουάρ, στρογγυλά και μαρκίζ (18 καράτια) σε λευκό χρυσό Fairmined. Επέλεξε επίσης να φορέσει ένα δακτυλίδι με λευκό διαμάντι πουάρ (4 καράτια) και ενα δεύτερο δακτυλίδι με λευκό διαμάντι πουάρ (6 καράτια).

Karlie_KlossOKKarlie_Kloss2OK

Η Kendall Jenner φόρεσε σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια μαρκίζ (38 καράτια) σε λευκό χρυσό 18 καρατίων, ένα μπρασελέ με λευκά διαμάντια (45 καράτια) και ένα δακτυλίδι με λευκα διαμάντια οβάλ (6 καράτια) σε λευκό διαμαντένιο παβέ και λευκό χρυσό 18 καράτια, ένα δακτυλίδι με λευκό διαμάντι κοπής σμαραγδιού (5 καράτια) με λευκά διαμάντια παβέ και λευκό χρυσό 18 καράτια.

Kendall_Jenner_OK

Η Ιαπωνίδα ηθοποιός Masami Nagasawa φόρεσε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια πουάρ (21 καράτια) από την σειρά Red Carpet Collection της Chopard, ένα μπρασελέ ριβιέρα με λευκά διαμάντια asscher-cut (9 καράτια) και ένα δακτυλίδι με ζαφείρι cushion cut (13 καράτια) με λευκά διαμάντια παβέ σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.

Λιτή και υπέροχη...

Λιτή και υπέροχη…

Η γαλλίδα ηθοποιός Alice Taglioni φόρεσε σκουλαρίκια κρίκους με οβάλ διαμάντια (23 καράτια) με λευκά διαμάντια παβέ σε λευκό χρυσό 18 καρατίων. Φόρεσε επίσης μπρασελέ ριβιέρα με λευκά διαμάντια square cut και ζαφείρια (22 καράτια).

Alice_TaglioniOKAlice_Taglioni2OK

Τέλος, η Caroline Scheufele, Πρόεδρος της Chopard, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την συλλογή Green Carpet Collection και ένα μπρασελέ με διαμάντια και ενα δακτυλίδι με διαμάντι μαρκίζ.

Caroline_ScheufeleOKKarlie-Kloss_Caroline-ScheUFELEOK

error: Content is protected !!