ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά”: Ένα υπέροχο παιδικό βιβλίο από την Κατρίνα Τσάνταλη!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου παιδικού βιβλίου της Κατρίνας Τσάνταλη «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά». Πλήθος φίλων και συνεργατών, δεκάδες εκπρόσωποι των media αλλά και πολλοί καλλιτέχνες παρευρέθηκαν στον χώρο του Public café στο Σύνταγμα για να διαβάσουν μαζί με την Κατρίνα το νέο παιδικό της βιβλίο που αναμένεται να ξεπεράσει ρεκόρ πωλήσεων. Για το βιβλίο μίλησαν αγαπημένες προσωπικότητες των media, και συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη και η Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίες – όπως και το κοινό – αγκάλιασαν το βιβλίο από τις πρώτες του γραμμές. Με θερμά λόγια για το βιβλίο, αλλά και για την ίδια τη συγγραφέα μίλησε επίσης και ο πρόεδρος της Action Aid Hellas, Ηλίας Γαληνός, αναφέροντας τις δράσεις της οργάνωσης αλλά και τη θερμή στήριξη της Κατρίνας σε αυτές.

ΝΙΚΟΣ ΖΗΚΟΣ, ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ, ΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΜΑΤΗ

ΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΜΑΤΗ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΓΑΛΗΝΟΣ, (ACTION AID) ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Για ακόμα μία φορά, η Κατρίνα Τσάνταλη γράφει ένα παιδικό βιβλίο βαθιά επηρεασμένο από τις προσωπικές τις εμπειρίες αλλά και το πρόσφατο ταξίδι της στην Αφρική όπου πήγε για να βοηθήσει τις δράσεις της Action Aid Hellas. Το βιβλίο «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά» μέσα από το γλυκό λόγο και μία ξεχωριστή ιστορία στοχεύει στην ουσιαστική ευαισθητοποίηση των παιδιών πάνω στην διαφορετικότητα και την ισότητα των ανθρώπων.

Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΓΓΕΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Ο χώρος του Public café διακοσμήθηκε ώστε οι καλεσμένοι να νιώθουν ήρωες του ίδιου του βιβλίου, πράσινοι κήποι και πλούσια δέντρα, αποτέλεσαν το φόντο για μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσίαση.

ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΜΑΤΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ

ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΤΕΡΑ ΝΙΚΑ, ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ, ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ, ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΙΝΤΙΑΔΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ, ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΑΡΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΡΙΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ

ΕΛΕΝΑ ΔΟΜΑΖΑΚΗ, ΚΛΕΙΩ ΜΑΝΔΑΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ, ΕΛΙΑΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Την επιμέλεια του χώρου ανέλαβε η εταιρεία Petridis Luxury Floral Creations και το catering η εταιρεία Catering Papaspirou, ενώ η βραδιά έκλεισε με τις υπέροχες Fonés και τη Μαρίνα Σάττι δημιουργώντας με αυτό το τρόπο μια αξέχαστη παρουσίαση βιβλίου! Το βιβλίο «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και αναμένεται να αγαπηθεί από τους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους αναγνώστες όσο και το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!