ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“The Artians by Konstantina”: Κέρδισε τις εντυπώσεις η συλλογή “DYAS ATHENA” στην AXDW!

Το εμπνεόμενο από την τέχνη brand των “The Artians by Konstantina” επιστρέφει στη φετινή 24η Athens Xclusive Designers Week, παρουσιάζοντας τη νέα του συλλογή Spring – Summer 2019 “DYAS ATHENA”. Το Σάββατο που μας πέρασε, στον επιβλητικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, παρακολουθήσαμε ένα λαμπερό fashion show, υπό τους ατμοσφαιρικούς ήχους του κορυφαίου και αγαπημένου από τα Sunset Parties του Scorpios στη Μύκονο, DJ Valeron (Bercana Music) , με τις νέες δημιουργίες της -αγαπημένης μου- σχεδιάστριας Κωνσταντίνας Καμπισοπούλου να αποκαλύπτονται, συνοδευόμενες ιδανικά από τις τσάντες της Urania Gazelli.

Οι The Artians by Konstantina την τελευταία τριετία παρουσιάζουν σταθερά ρούχα με μοναδικά προσεγμένες χειροποίητες λεπτομέρειες και φτιαγμένα από τα πιο εκλεκτά υφάσματα, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσουν για τα exclusive prints τους, τα οποία σχεδιάζονται στη βάση της απόλυτης σύνδεσής τους με το ίδιο το ένδυμα. Αντλώντας πλούσια χρωματικά μοτίβα και στοιχεία από την Τέχνη όλων των ειδών, από ελληνικά σύμβολα ή απλά διακοσμημένα παραδοσιακά ελληνικά κεντήματα, το brand τιμά το παρελθόν μέσα από την απόδοσή του με την πλέον σύγχρονη προοπτική.

Το signature style της Κωνσταντίνας είναι το exclusive printed πολυτελές ένδυμα που σε συνδυασμό με τα οπτικά του μηνύματα γίνεται απαραίτητο κομμάτι κάθε γυναίκας που εκτιμά τόσο την σχεδιαστική αισθητική όσο και την χρηστικότητα.

Η νέα συλλογή DYAS ATHENA εξερευνά τα μονοπάτια και τα σύμβολα της Αρχαίας Ελλάδας μέσα από το ταξίδι τους στον ελληνικό αρχιτεκτονικό κλασσικισμό. Γεννημένος στη δεκαετία του 1900, ο ρυθμός αυτός χαρακτηρίζεται από την αποκάλυψη αρχαίων ελληνικών στοιχείων  και την απόδοση τους με τρόπο που φανερώνει μια βαθιά και σφαιρική γνώση του αρχαίου κόσμου. Αποτίοντας φόρο τιμής στην ένδοξη αρχιτεκτονική εποχή της Αθήνας, που χαρακτηρίζεται από την κομψότητα και την αξεπέραστη σχεδιαστική αισθητική, η Dyas ξεκινά έναν ζωντανό διάλογο μεταξύ του χθες και σήμερα. Οι γεωμετρικές μορφές, η συμμετρία και η παρουσία της ανθρώπινης μορφής – μέτρο των πάντων στην αρχαία ελληνική αρχιτεκτονικη- μετατρέπονται σε πολύχρωμα exclusive prints  που φέρουν τα χρώματα της ελληνικής γης και ουρανού.

Την αδυναμία μου στις δημιουργίες της συγκεκριμένης σχεδιάστριας σας την έχω αναλύσει άλλωστε πολλές φορές και με ένα γρήγορο ξεφύλλισμα μπορείτε να με δείτε να τις φοράω εδώ.

Konstantina Kampisopoulou I loooove ♥ your shirt!!!

Τα τελευταία χρόνια, η Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου σχεδιάζει τα καλοκαίρια μου, και αυτός είναι από μόνος του ένας τεράστιος λόγος για να την αγαπώ.


Συγχαρητήρια φιλενάδα, ανυπομονώ! ?

credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!