ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Όταν πεθάνω, θάψτε με στο facebook!”

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρεμιέρα του έργου “Όταν πεθάνω, θάψτε με στο facebook!” του αγαπημένου όλων μας, Αντώνη Τσιπιανίτη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, με τους Δημήτρη Γιώτη, Μαρίνα Γεωργοπούλου και Γιώργη Κοντοπόδη.
Πολύ ο κόσμος από τον θεατρικό και τον δημοσιογραφικό χώρο, που κυριολεκτικά αποθέωσε την παράσταση και τους συντελεστές της. Μίλησε με ενθουσιώδη σχόλια για το έργο και το ανέβασμα της παράστασης όπως  και για τις ερμηνείες των ηθοποιών. Φράσεις όπως: «ό,τι πιο σύγχρονο για τη σημερινή πραγματικότητα», «ένα έργο ιδανικό για τους νέους», «καθρέφτης της ζωής μας», ακούστηκαν από το στόμα επώνυμων και ανώνυμων θεατών που κατέκλυσαν το Θέατρο Μπέλλος τόσο στην πρεμιέρα την Τετάρτη που μας πέρασε, όσο και την Πέμπτη δεύτερη μέρα της παράστασης.


It’s good to know: Eνας άντρας και μια γυναίκα αναζητούν τον Έρωτα. Ο Εστραγκόν και η Οφηλία, δύο ιδιαίτεροι άνθρωποι της καθημερινότητας, με ευαισθησίες συναντιούνται στη θεραπευτική κοινότητα του facebook, και υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου της κοινότητας προσπαθούν να δώσουν νόημα και περιεχόμενο στην προσωπική τους ζωή.
Στην κοινωνική μοναξιά της εποχής μας, οι σχέσεις που γεννιούνται στο διαδίκτυο μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά.
Σε σημεία της παράστασης, κάποιοι εκ των θεατών μπορούν να συμμετάσχουν στο έργο, υποδυόμενοι διάφορους χρήστες- φίλους του facebook.

Συγχαρητήρια Αντώνη!xxx

error: Content is protected !!