ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Η Δύναμη της Προσφοράς”: H Έμη Λιβανίου φέρνει σε επαφή τους Εθελοντές με τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα!

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Έμης Λιβανίου δεν ξάφνιασε κανέναν, μιας και από το 2012 ξεκίνησε η δραστηριότητα της στον τομέα της ενημέρωσης για θέματα που αφορούν την  προσφορά και τον εθελοντισμό.
Πιο συγκεκριμένα, από το 2012 ξεκίνησε η εκδοτική της δραστηριότητα με το ετήσιο Λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλει τους φιλάνθρωπους και τα ιδρύματα της χώρας μας. Η Δύναμη της Προσφοράς τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.
Σήμερα «Η Δύναμη Της Προσφοράς» γίνεται και ηλεκτρονική εφημερίδα. Είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας για τα νέα της προσφοράς, και το πρώτο web portal που φέρνει σε επαφή τους εθελοντές και τα ιδρύματα. “Εμείς ενώνουμε τους εθελοντές με τα ιδρύματα στην Ελλάδα” μας λέει η γνωστή Δημοσιογράφος.
Στο www.dinamiprosforas.gr το κοινό θα ενημερώνεται για τις ειδήσεις που αφορούν ενέργειες και δράσεις στον τομέα του εθελοντισμού και της φιλανθρωπίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα διαβάζει συνεντεύξεις σημαντικών προσώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό και αφιερώματα σε μεγάλους ευεργέτες.
Επίσης το web portal είναι για τους αναγνώστες του ένα σημαντικό εργαλείο με τη βοήθεια του οποίου μπορούν να έρθουν σε επαφή με όποιο ίδρυμα ή ΜΚΟ της χώρας θέλουν . Είτε για να ζητήσουν είτε για να προσφέρουν βοήθεια.
“Απ’ την άλλη πλευρά τα ιδρύματα, μπορούν μέσω των σελίδων του www.dinamiprosforas.gr να έρθουν σε επαφή με εθελοντές που θα τους φανούν χρήσιμοι” συπληρώνει η Έμη Λιβανίου.
Η προσπάθεια της γνωστής Δημοσιογράφου και του έγκυρου team της, δεν είναι άλλη από το να προάγει τον εθελοντισμό σαν ιδέα και σαν πράξη στη χώρα μας.

Το νέο ειδησεογραφικό site www.dinamiprosforas.gr είναι στον αέρα και σας προσκαλεί να το ακολουθήσετε στο ενημερωτικό του ταξίδι με σκοπό να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

error: Content is protected !!