“Ενδυνάμωση-Αυτοφροντίδα Γυναικών”: Πρόσκληση σε Ομιλία στο Ίδρυμα Θεοχαράκη!

12/11/2018 • GO, MAKE

Η Τζίνα Θανοπούλου συνεχίζοντας δυναμικά τις Ομιλίες της, σε μορφή Σεμιναρίου, που ξεχωρίζουν και αγαπιούνται ιδιαίτερα από το κοινό, αυτή την φορά θα μοιραστεί μαζί μας Κλειδιά για το πώς μια γυναίκα μπορεί να ενδυναμωθεί, να εξισορροπήσει τους πολλαπλούς της ρόλους και να βγει Νικήτρια Ζωής!

Στην πρώτη από μια σειρά ομιλιών στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, αυτή την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, θα παρουσιαστούν τρόποι και πρακτικές ώστε μια γυναίκα να αναγνωρίσει και να σεβαστεί τις ανάγκες της, να καλλιεργήσει Αυτοφροντίδα και να κτίσει Αυτοσεβασμό και Αυτοπεποίθηση.
Η γυναίκα για να μπορέσει να προσφέρει στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνία, πρέπει πρώτα να ακούσει, να “γεμίσει” και να αγαπήσει τον εαυτό της.

Όσοι παρευρεθούν σε αυτό το σεμινάριο θα εμπνευστούν από τη Θεωρία και τις πρακτικές που θα παρουσιαστούν για την Επικοινωνια, την Αυτοφροντίδα και τη Θετική Σκέψη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ.

Επόμενη προγραμματισμένη ομιλίες της Τζίνας Θανοπούλου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη:
29/11/2018:
Πώς να μάθει μια γυναίκα να ακούει την εσωτερική της φωνή για να κτίσει μια πιο αισιόδοξη, δυναμική, ισορροπημένη προσωπική και διαπροσωπική ζωή. Κλειδιά για εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία και σεβασμό στα θέλω της.
Πέμπτη, 18.00-20.00

Τηλέφωνο Ιδρύματος Θεοχαράκη: 2103611206
Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα

Η Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M.. M.A. HARVARD University, είναι Ψυχο-Εκπαιδευτική Σύμβουλος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων Οικογένειας, Ζευγαριών, Ψυχολογία Υγείας, Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons