ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Contagious Optimism”!

Η συλλογή Yellowsub SS19 ανοίγει το δρόμο της παιδικής μόδας σε νέους ορίζοντες. Μέσα από την καινούργια συλλογή το αγαπημένο brand ενθαρρύνει τους μικρούς μας φίλους να νοιώθουν αισιοδοξία, αγάπη και να δημιουργούν όμορφες στιγμές.

Η νέα σεζόν Yellowsub, γεμάτη με απαλή ενέργεια, αναδεικνύει τη γοητευτική αισθητική για το σχεδιασμό ενός πιο ρευστού και φιλικού κόσμου.

Η συλλογή Yellowsub “Contagious Optimism” έχει σχεδιαστεί για παιδιά που παίρνουν χρόνο και φροντίδα για να βρουν σωστές κατευθύνσεις και σωστή ισορροπία.

Η συλλογή παρεμβάλλεται μεταξύ της ουδέτερης βάσης και της πολύχρωμης σειράς: μαύρο, λευκό και γκρι που ρυθμίζουν την ένταση του ζωντανού κίτρινου, φρέσκου πράσινου, μπλε του ωκεανού, σκονισμένου ροζ και πολλά άλλα.

Η Yellowsub παρουσιάζει αυτή τη σαιζόν δύο νέες σειρές προϊόντων: Τα πλεκτά και τα beachwear όπου ενσωματώνονται στην στάση “Be a captain”, για ένα καθημερινό all day look.Η συλλογή αποτελείται από 3 ηλικιακές ομάδες. Newborn (0-18 μήνες), baby (0-4 ετών), kids (4-14 ετών).

Love them all!!! xxx ??

error: Content is protected !!