Ψωνίζοντας στα σοκάκια του “νησιού”…

21/07/2015 • LIFESTYLE

Tο “νησί” της Αθηναϊκής Ριβιέρας, σε συνεργασία με τα Maggoosh Jewelry, την Κυριακή που μας πέρασε, υποδέχτηκαν στο ολοκαίνουργιο Island Shop τους καλεσμένους σε μια βραδιά αισιοδοξίας…

vi1b

vi1a
Με κοινές συνιστώσες την υψηλή αισθητική και την καλοκαιρινή αύρα, επιδίωξη ήταν η παρουσίαση των handmade in Greece κοσμημάτων σε ένα βράδυ που εξελίχθηκε σε πάρτι υπό τον ήχο της μουσικής του Dj Sergio.
Το Island Shop είναι ένα concept store σε συνεργασία με το Luxury Boutique του Αστέρα Βουλιαγμένης μέσα στα σοκάκια του club, από το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν κοσμήματα, ρούχα και καλοκαιρινά αξεσουάρ. Στο Island Shop μπορεί να βρει κανείς brands αποκλειστικά επιλεγμένα όπως Elena Syraka Jewelry, Marianna G. Swimwear, Assouline books, Maggoosh Jewelry ,Sun of a Beach , UC Apparel, AtoZgreek. Διατίθενται επίσης οι συλλεκτικές συλλογές από τα μουσικά ακούσματα του Island, καπέλα και πετσέτες θαλάσσης, ό, τι δηλαδή χρειάζεται κανείς για την παραμονή στο νησί της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

vi1c

vi1d

vi1e

vi1f

vi1k

Πολλοί επώνυμοι έχουν ήδη προμηθευτεί εκτός από κοσμήματα Maggoosh, πετσέτες και μαγιό με το brand του Island, κάνοντας dining και clubbing στο Island Club Restaurant.

ΘΩΜΑΣ ΓΑΤΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΡΥΣΑΚΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΓΑΤΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΡΥΣΑΚΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

 ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

 ΑΛΕΞΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΡΥΣΑΚΗ

ΑΛΕΞΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΡΥΣΑΚΗ

ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΙΦΑ

ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΙΦΑ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons