ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Πρωτοχρονιάτικο δώρο του Fay’s Control: Αποκτήστε μία Candy Bag!!!

Έψαχνα καιρό για να βρω ποιο θα ήταν το τέ-λειο δώρο για εσάς από εμάς, για την Πρωτοχρονιά. Δεν ήθελα κάτι ιδιαίτερα ακριβό, έψαχνα για κάτι ιδιαίτερα κομψό και πρακτικό. Γιατί, έτσι πρέπει να είναι τα δώρα…Μετά από τόσα δώρα που σας έχουμε κάνει, νομίζω πως σας έχω μάθει αρκετά καλά, έπρεπε να βρω την τέ-λεια τσάντα!

Και μετά από αρκετή έρευνα, σκέφτηκα πως η τέλεια τσάντα για εσάς, θα είναι μία… Candy Bag, right?

Οι πιο κομψές δερμάτινες τσάντες για όλα τα γούστα!

Οι πιο κομψές δερμάτινες τσάντες για όλα τα γούστα!

Τις βρήκα στο Greek4Chic.com, ζήτησα μία τσάντα για τους αναγνώστες του Fay’s Control, φυσικά και δεν μου χάλασαν χατήρι, απεναντίας, το αγαπημένο e-shop με τις Ελληνικές υπογραφές, μου έστειλε όλη την Συλλογή, μία φανταστική Συλλογή που αποτελείται από 12 τσάντες, για να διαλέξω ποια θέλω…Δύσκολο…

candy2candy3candy4candy5candy6candy7

Τελικά, κατέληξα σε αυτόν τον δερμάτινο φάκελο…

candycover

Οι συνδυασμοί των χρωμάτων των Candy Bags είναι απίθανοι! Καλή επιτυχία!!!

Οι συνδυασμοί των χρωμάτων των Candy Bags είναι απίθανοι! Καλή επιτυχία!!!

Ούτε πολύ μεγάλος, ούτε πολύ μικρός, σε τρία όμορφα, ουδέτερα χρώματα που μπορείτε να τον κρατάτε από το πρωί έως το βράδυ!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να τον αποκτήσετε, είναι να κάνετε “like&share” στον διαγωνισμό μας, και το όνομα σας θα μπει αυτόματα στην κλήρωση του Fay’s Control, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Ιανουαρίου 2015! Αν δεν έχετε λογαριασμό στο facebook, γράψτε μας το όνομα σας με μία ευχή για τον νέο χρόνο!
Το πρώτο δώρο της χρονιάς, να είναι από εμάς…

Καλή επιτυχία, σας εύχομαι μία υπέροχη χρονιά! xxx

error: Content is protected !!