Το πρώτο βιβλίο της Ξένιας Κούρτογλου “Η καλύτερη ευκαιρία είναι… τώρα!”

15/01/2018 • GET

Το πρώτο βιβλίο της Ξένιας Κούρτογλου έρχεται στις 24/1 σε όλα τα βιβλιοπωλεία! 

Το «σενάριο της ζωής», που καθένας μας έχει προδιαγράψει από την παιδική ηλικία, μπορεί να αλλάξει πλοκή και χαρακτήρες. Το βιβλίο αυτό αναδεικνύει με πρακτικούς τρόπους και βιωματικά παραδείγματα πώς μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε λεπτό της ζωής μας με πληρότητα και χαρά και πώς να ζούμε και να δημιουργούμε με καλοσύνη, ομορφιά και αλήθεια για τον εαυτό μας και τους άλλους.

Ένας μοναδικός πλοηγός για ασφαλείς και επιτυχημένες διαδρομές στον εργασιακό στίβο και στην προσωπική ζωή. Με την υπογραφή της Ξένιας Κούρτογλου, μίας από τις πλέον επιτυχημένες Ελληνίδες των τελευταίων δεκαετιών.

Είπαν για το πρώτο βιβλίο της Ξένιας Κούρτογλου:

«Η κα Πολυξένη Κούρτογλου μας σπρώχνει με όλη της την δύναμη στο «τώρα». Μας καλεί να αφήσουμε στην άκρη το παρελθόν και το μέλλον.
Αναλύει τον λόγο, ψάχνοντας την εσωτερική σημασία των λέξεων, στις οποίες είμαστε όλοι μπλεγμένοι. Μας δείχνει σχήματα – πυξίδες που μας βοηθούν στην αυτογνωσία μας.
Το βιβλίο αποτελεί μια ευκαιρία ανασκόπησης των στρατηγικών, που ακολουθούμε στο συναρπαστικό, αλλά δύσκολο ταξίδι της ζωής μας.»
Παύλος Σακκάς, Καθηγητής Ψυχιατρικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
«Μια διεισδυτική ματιά στην ψυχή μας! Ένα βιβλίο-ταξίδι στις εσωτερικό μας κόσμο, στα όνειρα, τα πάθη, αλλά και την τεράστια δύναμη που όλοι κρύβουμε μέσα μας.
Η Ξένια Κούρτογλου με χιούμορ, γνώση αλλά και αισιοδοξία μας καλεί να βρούμε και να αναδείξουμε τη στόφα του ηγέτη που όλοι μας κουβαλάμε!!
Ένα βιβλίο το οποίο αν και επεξεργάζεται «δύσκολα» νοήματα και θέματα …φτάνοντας στην τελευταία σελίδα νιώθεις δύναμη και διάθεση να ξεκλειδώσεις δυνατότητες που ίσως έχεις αφήσει αναξιοποίητες.»
Mαρία Νικόλτσιου, Δημοσιογράφος
«Ένα βιβλίο-αγκαλιά. Ένα βιβλίο-έμπνευση για μια άλλη ποιότητα ζωής . Ένα βιβλίο-παρακίνηση για όσα θέλω να κάνω. Ένα βιβλίο-ανακούφιση για όσα δεν έκανα σωστά.
Ένα βιβλίο πρακτικό για πολυάσχολους ανθρώπους. Ένα βιβλίο που μου ξαναθύμισε τις αξίες και τα ιδανικά μου. Ένα βιβλίο με βάθος, γραμμένο με ήθος, πάθος, ειλικρίνεια, ευαισθησία, γνώση και α.γ.α.π.η. για τον εαυτό μας και τους άλλους.
Η Ξένια Κούρτογλου μοιράζεται την αλήθεια της και –σαν γνήσια μέντορας- μας παρασύρει στη φωτεινή πλευρά της ζωής!»
Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, CEO Life Clinic Group
«AYTO TO BIBΛIO ΣE BAZEI NA ΣKEΦTEΣAI, NA ANTIMETΩΠIZEIΣ TIΣ AΛHΘEIEΣ ΣOY KAI NA ANAΘEΩPEIΣ ΠOΛΛA. MAΣ ΠAPAΣEPNEI H KAΘHMEPINOTHTA KAI XANOYME THN AΞIA. KAI OMΩΣ…. YΠAPXEI TPOΠOΣ …να κάνουμε κάθε μέρα την ζωή μας καλύτερη και η Ξένια Κούρτογλου μας το δίνει σ’ αυτό το βιβλίο με πολύ απλό και άμεσο τρόπο, μέσα από την ίδια τη ζωή! Ένα βιβλίο «must» για όλους μας!»
Δανάη Μπεζαντάκου, CEO NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS, Παγκόσμια Νέα Ηγέτης 2015-2020
«Είχα Κούρτογλου στο Πάντειο. Αυτό το βιβλίο θυμίζει το αμφιθέατρό της: Θέλει συμμετοχή και κάθε δευτερόλεπτο είναι χρυσάφι, διότι το μάθημα είναι ολιστικό. Παραδίδοντας εξειδικευμένα αντικείμενα διαπαιδαγωγεί κοινωνικά, επαγγελματικά, προσωπικά. Έχει συντάξει μια μέθοδο επίτευξης στόχων κι έχει εκπονήσει το σχέδιο που θα την υπηρετήσει. Δεν απευθύνεται σε τεμπέληδες, ούτε σε παραιτημένους. Πίσω, όμως, από τα διαγράμματα, τη βιβλιογραφία, την οργάνωση, η Ξένια κλείνει το μάτι. Εκεί είναι «τα λεφτά». Όταν μπεις στο πνεύμα κι αρχίσεις να φτιάχνεις νέους, δικούς σου κανόνες.»
Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δημοσιογράφος
«Αυτό το βιβλίο δεν είναι μόνο ένα «εμβόλιο» αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας για όποιον επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα. Είναι και ένας μοναδικός οδηγός πορείας, ένας εξαιρετικός «πλοηγός» για ασφαλείς και επιτυχημένες διαδρομές στον εργασιακό στίβο και στην προσωπική ζωή. Άλλωστε, φέρει την υπογραφή και συμπυκνώνει την πολυετή εμπειρία δράσης μίας από τις πλέον επιτυχημένες Ελληνίδες των τελευταίων δεκαετιών, της κυρίας Ξένιας Κούρτογλου!»
Νίκος Χατζηνικολάου, εκδότης RealNews

Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Ξένια, καλοτάξιδο με πολλή επιτυχία!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons