Πρόσωπα που συναντήσαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

12/12/2019 • LIFESTYLE


Η φιλέλληνας Αριάνα Rockefeller επισκέφθηκε την Αθήνα για διακοπές, αλλά και για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στις αναρτήσεις της στο Instagram είδαμε ξεναγήσεις στα μνημεία της πρωτεύουσας, αλλά και την επίσκεψη της στη Ρόδο.

Η Ariana Rockefeller συνεχίζει να δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον για τα ελληνικά θέματα με τους προγόνους της, αφού η σχέση της οικογένειας Rockefeller με την Ελλάδα είναι μακρά.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Αριάνα Rockefeller στην πρόσφατη επίσκεψη της, στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, αλλά και στη Ρόδο κατόπιν πρόσκλησης του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου.
Στην φωτογραφία, Ariana Rockefeller, Αφροδίτη Δελλαπόρτα

. Αθηνά Δελλαπόρτα, director του γραφείου Rockefeller στην Ελλάδα, Γιώργος Ντάβλας, Ariana Rockefeller, Αφροδίτη Δελλαπόρτα, φίλη και συνεργάτης, Παναγιώτης Σωπιάδης

Η σχεδιάστρια της Wéngko Molé, Χριστίνα Πιστοφίδου συζητάει με το περιοδικό Monocle και τη δημοσιογράφο Δάφνη Καρνέζη για τη δημιουργία της εταιρίας ένδυσης στην Αγγλία, και τα πρόσφατα βήματά της στην Ελλάδα.
Με αφορμή αυτή τη συνέντευξη φωτογραφίζεται από τον φωτογράφο Bill Georgousi στο ατελιέ της φορώντας δημιουργία από ολοκαίνουρια συλλογή που θα εμφανιστεί το νέο έτος.

Το γραφείο Sissy Feida Interiors ανέλαβε την ριζική ανακαίνιση πολυτελούς κατοικίας στο St John’s Wood High Street του Λονδίνου.
Διατηρώντας το υπάρχον κέλυφος του κτιρίου, το γραφείο επιμελήθηκε την ολική αναδιαμόρφωση του χώρου, από το αρχιτεκτονικό μέχρι και το διακοσμητικό επίπεδο. Το ιστορικό κτίριο Hanover House πήρε νέα διάσταση.
Στυλ κλασικό σε μία πιο σύγχρονη εκδοχή του, σύμφωνα και με την ιδιοσυγκρασία των ιδιοκτητών από την Μέση Ανατολή.

Δείτε την πολυτελή κατοικία που ανακαίνισε η Σίσσυ Φειδά στο Λονδίνο

Άποψη του εσωτερικού της πολυτελούς κατοικίας που ανακαίνισε το γραφείο Sissy Feida Interiors

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης εγκαινίασε την FIVI! Την πλέον σύγχρονη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη και τη μοναδική στη χώρα που βρίσκεται εντός ενός υπερσύγχρονου γενικού νοσοκομείου – προσφέροντας έτσι απαράμιλλες συνθήκες ασφάλειας και καλύπτοντας όλο το φάσμα υπηρεσιών υγείας. Η FIVI, μία επένδυση άνω των 1,5 εκ. ευρώ σε εξοπλισμό, διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια της Ευρώπης, υπερπληρώντας τα πιο απαιτητικά διεθνή κριτήρια, πρότυπα ποιότητας και πιστοποιήσεις. Στρατηγικός σύμβουλος στη δημιουργία της FIVI ήταν Δρ. Ronny Janssens, Past Chief Embryologist, Center for Reproductive Medicine, AZ – VUB, IVF consultant at BE-ART IVF, εκ των κορυφαίων ειδικών παγκοσμίως, που στην ομιλία του εστίασε στο γιατί η FIVI ξεχωρίζει ήδη ανάμεσα στα state-of-the-art κέντρα IVF του κόσμου. Η FIVI, στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό που αποτελείται από 20 ιατρούς και εμβρυολόγους διεθνούς κύρους, συμπυκνώνοντας εμπειρία που ξεπερνά τους 35.000 κύκλους. Η FIVI έρχεται να δώσει ζωή και χαρά στα υπογόνιμα ζευγάρια της Βορείου Ελλάδος, και να ενισχύσει περαιτέρω την συμβολή του Ιατρικού Διαβαλκανικού στον Ιατρικό Τουρισμό – στον οποίο πρωτοπορεί, άλλωστε, τα τελευταία 20 χρόνια.
Η λαμπερή τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γεώργιο Πατούλη, οι οποίοι έκοψαν την κορδέλα μαζί με τους κ.κ. Γιώργο και Βασίλη Αποστολόπουλο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών αντίστοιχα.

Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Ρόη Αποστολοπούλου, κ.  Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

κ. Χρήστος Αποστολόπουλος, Αντιπρόεδρος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Δρ. Γεώργιος Αποστολόπουλος, Πρόεδρος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

Η ΗOPEgenesis συνεργάζεται με την Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Αρεταίειου Νοσοκομείου. Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο Μικρό Αμφιθέατρο του Αρεταίειου Νοσοκομείου, ο Καθηγητής Νικόλαος Βλάχος, Διευθυντής της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταίειου Νοσοκομείου και ο Πρόεδρος της HOPEgenesis Δρ. Στέφανος Χανδακάς επισφράγισαν την επιστημονική αυτή συνεργασία, η οποία αποτελεί ένα σύγχρονο μοντέλο σύμπραξης δημοσίου, ιδιωτικού και μη κερδοσκοπικού τομέα για την έμπρακτη αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Δρ. Νικόλαος Βλάχος ανέφερε: «Με πολλή χαρά εγκαινιάζουμε τη συνεργασία της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταίειου Nοσοκομείου με την HOPEgenesis. Πιστεύουμε ότι η κλινική μας με τις δυνατότητες που διαθέτει τόσο σε έμψυχο υλικό, όσο και σε υποδομές μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος που, κατά τη γνώμη μας, αποτελεί μια βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας».
Στη φωτογραφία: Δρ. Στέφανος Χανδακάς, Πρόεδρος της HOPEgenesis, Καθηγητής Νικόλαος Φ. Βλάχος, Διευθυντής Β’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής, Αρεταίειο Νοσοκομείο

Δρ. Γεώργιος Κρεατσάς, Καθηγητής Γυναικολογίας και Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Τέως Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών

350 φοιτητές του BCA, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, πήραν τα πτυχία τους. Η τελετή αποφοίτησης έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο κ. Γεωργιάδης εξήρε την ποιότητα του BCA και τόνισε ότι: «Όλοι οι απόφοιτοι του BCA βρίσκουν, αμέσως μετά την αποφοίτηση, δουλειά στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει». Ο κος Πλακιωτάκης αφού συνεχάρη του αποφοίτους, είπε ότι: «Ο χώρος της ναυτιλίας χρειάζεται ποιοτικά και ανταγωνιστικά στελέχη και το BCA αυτό ακριβώς κάνει.» Τέλος ο Πρόεδρος του BCA κ. Βασίλειος Δασκαλάκης αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο BCA, παρουσίασε την πολύ πρωτοποριακή προσομοίωση “smart hotel” που λειτουργεί πλέον μέσα στο νέο City Campus του BCA.
Στην φωτογραφία: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

ΜΑΚΗΣ ΦΩΚΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ, ΛΥΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΟΥΖΑΚΑ (ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ)

ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

Πριν από μερικές ημέρες το Head X® πρωταγωνίστησε στους χορηγούς του πρώτου fashion show της Υβόννης Μπόσνιακ. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το Head X®, ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν για τον πονοκέφαλο, με δύο καινοτομίες.
Η πρώτη καινοτομία του προϊόντος έγκειται στο βασικό δραστικό συστατικό του, τη μενθόλη.
Η δεύτερη καινοτομία του προϊόντος, είναι η μορφή του. Είναι stick ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται εύκολα απευθείας στο μέτωπο και στην περιοχή των κροτάφων, παρέχοντας άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα.
Εξυπηρετεί ειδικά τους ανθρώπους που παρουσιάζουν δυσκολία στην κατάποση χαπιών. Χάρη στο μικρό μέγεθος του, τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα. Παράλληλα, όσον αφορά τις γυναίκες, είναι τόσο διάφανο που δεν επηρεάζει καθόλου την εμφάνισή και το make up. Στη φωτογραφία: Δέσποινα Κωνσταντέλλη (HeadX), Υβόννη Μπόσνιακ

Μια υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με την πρωτοβουλία της Προξένου Μέρως Κεσεσίογλου, του Γενικού Προξενίου Ακτής Ελεφαντοστού στην Αθήνα και της Ελληνικής Δράσης Αφρικής. 
Στο πρόγραμμα της βραδιάς, τo πολυάριθμo χορευτικό γκρουπ της Ακτής Ελαφαντοστού ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους, παρουσιάζοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της αφρικανικής χώρας, του χορού, του τραγουδιού και των τυμπάνων της. 
Την εκδήλωση επισφράγισε η επίδειξη μόδας με τις δημιουργίες της Kathy Heyndels Χειμώνας 2020’.
Τα έσοδα της βραδιάς θα ενισχύσουν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, ενώ μέρος αυτών, θα καλύψουν τις ανάγκες του ορφανοτροφείου με την επωνυμία ”ΕΛΛΑΣ” στην Ακτή Ελεφαντοστού.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ KATHY HEYNDELS

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΓΚΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

ΒΙΚΥ ΤΣΙΜΑΡΑ, ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΘΩΜΟΓΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΑΤΖΑΚΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΡΥΝΑ

ΝΕΛΛΥ ΛΙΑΚΑΚΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΚΟΥΚΟΥΒΕΛΟΥ

Στο ξενοδοχείο Τιτάνια στο κέντρο της Αθήνας έλαβε χώρα το 2ο Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανασίου Αθανάσιος για την καινοτομία του στην Πλαστική Χειρουργική και την ανεκτίμητη συμβολή του στον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας και Ευεξίας.
Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 1996. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών του σπουδών υπηρέτησε ως ιατρός στο 406 Γενικό Νοσοκομείο Στρατού. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στο νοσοκομείο Chelsea & Westminister στο Λονδίνο. Απέκτησε πλούσια εμπειρία στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής, ειδικώς στον τομέα της μικροχειρουργικής αποκατάστασης ελλειμμάτων κεφαλής και τραχήλου καθώς και αποκατάστασης μαστού.
Στην φωτογραφία: . Κλινική ομάδα του Athens Beverly Hills Medical Group, Ηλιάδη Μάρω – Marketing Manager ΑΒΗ, Παπαλάμπρου Ρομίνα – Business Development Manager, Φατσέα Κατερίνα – Digital Marketing ABH, Δρ. Αθανασίου Αθανάσιος – Πλαστικός χειρουργός & Επιστημονικός Διευθυντής Athens Beverly Hills, Δρ. Οβρένοβιτς Μαρία – Βιοπαθολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια του Cenegenics Greece, Γαλανακοπούλου Πατρίσια – Clinic Director ΑΒΗ

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “ALL ABOUT NEXSYS” στο συνεδριακό κέντρο ATHENAEUM, στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL, στο κέντρο της Αθήνας. Την ημερίδα διοργάνωσαν η εταιρεία UNIBAT, ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΑΕ σε συνεργασία με την εταιρεία ENERSYS, κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της βιομηχανικής μπαταρίας στην ελληνική και στην παγκόσμια αγορά αντίστοιχα.
Η ημερίδα είχε ως σκοπό την παρουσίαση της πλέον καινοτόμας σειράς μπαταριών μόλυβδου – οξέος, τις μπαταρίες NEXSYS, οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργούν οι πελάτες τον στόλο των ανυψωτικών μηχανημάτων τους.
Στη φωτογραφία: Κοσιτζίδης Θεολόγος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος UNIBAT), Vincent Baudelet (Αντιπρόεδρος της ΜOTIVE POWER EMEA ENERSYS)

Η κλινική Yoda και η Κατερίνα Κωστοπούλου ταξίδεψαν δημοσιογραφική παρέα στο Μαρόκο, από όπου το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τους Τάνια Νικολοπούλου, Γιώργος Πράσινος, Αναστάσης Δαφνής, Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου, Κατερίνα Κωστοπούλου, Μιχάλης Μανιάτης, Χαρά Ντάβλα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε τον καλό της φίλο Παντελή Καναράκη και τον επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη στο Cash Restaurant Bar στο Κεφαλάρι. Το Cash έχει ανοίξει τις πόρτες του, φέρνοντας μαζί του αγαπημένες αναμνήσεις και ταυτόχρονα προσφέροντας μας μία σύνθεση εμπειριών, σε μία νέα ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης.
Ο ανανεωμένος χώρος του Cash υποδέχεται τον κόσμο στους δύο ορόφους του εμβληματικού νεοκλασικού στο Κεφαλάρι με ανανεωμένο ύφος και διάθεση. Στον πρώτο όροφο, μέσα από έναν εντυπωσιακό χώρο υποδοχής, εκεί όπου η ζεστή πολυτέλεια από το κόκκινο βελούδο συναντά τις ακτίνες φωτός των επιβλητικών πολυελέων, το κόκκινο δωμάτιο του εστιατορίου -Cash Red room- κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Η Δέσποινα Μοιραράκη γιόρτασε τα 30 Χρόνια παρουσίας τηλεοπτικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση, σε ένα κεραμιδοκανελοκοραλοκόκκινο party με special happenings, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στο Hotel Ermou στην Αθήνα.
Στο πλευρό της Δέσποινας Μοιραράκη ήταν η μια και μοναδική Άννα Βίσση, έκοψαν την τούρτα μαζί λέγοντας για εκείνη «δεν τη θεωρώ μόνο μια πολύ έξυπνη επιχειρηματία, τη θεωρώ μεγάλη προσωπικότητα» και της αφιέρωσε on stage το τραγούδι “αγάπη υπερβολική».
Στο party ήταν επίσης ο καλός της φίλος και γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος της αφιέρωσε αγαπημένα τραγούδια.
Παρουσιάστηκε ένα βίντεο όπου η Δέσποινα Μοιραράκη έδειξε πως ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια το 1989 στο κανάλι 29 και διάφορα αποσπάσματα εκπομπών κατά τη διάρκεια της 30ετίας μέχρι το σήμερα. Αποσπάσματα με μιμήσεις του Τάκη Ζαχαράτου και του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν μέσα στο βίντεο.
Στη φωτογραφία: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ, ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΡΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ, ΜΕΜΑ ΣΙΜΟΝΕΤΑΤΟΥ-ΑΓΑΠΗΝΟΥ

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της και για δύο συναπτά έτη, η Mideast Travel Worldwide βραβεύτηκε ως World’s Leading Destination Management Company 2019, κατακτώντας την κορυφή του κόσμου στα διεθνώς αναγνωρισμένα «Όσκαρ» της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, World Travel Awards.
Στον υπέρλαμπρο τελικό των φετινών βραβείων, που έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα του σουλτανάτου του Ομάν, Μουσκάτ, στις 28 Νοεμβρίου 2019, η Mideast Travel ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο, μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή της κατηγορίας. Το βραβείο – Όσκαρ παρέλαβαν με μέγιστο ενθουσιασμό και υπέρτατη τιμή η κα Κατερίνα Μούσμπε, Managing Director, και η κα Μαρία Μούσμπε, General Manager του Ομίλου.
Στη φωτογραφία: Η Κα. Μαρία Μούσμπε, General Manager της Mideast Travel, ο κος. Graham E. Cooke, Founder των World Travel Awards, η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Managing Director της Mideast Travel

Ο Νίκος Παππάς της εταιρίας Espresse συνάντησε τον ιδιοκτήτη του l Frati Γιάννη Καλογιάννη, στην Κηφισιά.
Με όλη την ιστορία και την τέχνη της Μιλανέζικης Κουζίνας, το l Frati στη καρδιά της Κηφισιάς, σ’ έναν χώρο που παραπέμπει σε Μιλανέζικο καφέ, με κλασικές, λιτές γραμμές και προσοχή στη λεπτομέρεια, σερβίρει Portioli. Στη φωτογραφία: Γιώργος Ντάβλας, Γιάννης Καλογιάννης, Νίκος Παππάς στο l Frati

Η αυλαία της 32ης Batimat έπεσε με την ALUMINCO για ακόμη μια χρονιά να κερδίζει τις εντυπώσεις και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης σε ένα ατμοσφαιρικό περίπτερο με ιδιαίτερο φωτισμό και την αποκάλυψη νέων συστημάτων αλουμινίου ανωτέρων επιδόσεων που αναμένεται να επηρεάσουν θετικά τις πωλήσεις της εταιρείας στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
Στη φωτογραφία: Θεόδωρος Καρράς, ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της ALUMINCO, Ελιζαμπέτα Βίτι, αρχιτέκτων, Σπύρος Γριβέας, διευθυντής marketing & επικοινωνίας ALUMINCO, Μάρκος Μαλλιαρουδάκης, export area manager

Η νέα σειρά φυσικών καλλυντικών Asterios βασίζεται στο μέλι, την πρόπολη και το μελισσοκέρι. Γνωστά υλικά της φύσης για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, με άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση.
Lip balm χωρίς χρωστικές ουσίες κατάλληλο και για παιδιά προσφέρει άμεση ενυδάτωση χειλιών. Kεραλοιφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που τρέφει το δέρμα, ενισχύει την ελαστικότητα και αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας. Λύσεις για ταλαιπωρημένες επιδερμίδες με ξηροδερμία και δερματικές παθήσεις που εξαλείφουν τα προβλήματα.
Τα δίδυμα αδέρφια από την Θεσσαλονίκη, Αστέριος και Αναστάσιος Αβραμίδης αποφάσισαν να συσκευάσουν τα εκλεκτά προϊόντα της φύσης και να τα μοιραστούν μαζί μας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Ελεονώρα Μελέτη, δημιούργησε το απόλυτο casual look με την κοτλέ ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του cognac που όλες πρέπει να έχουμε στην συλλογή μας. Η πάντα καλοντυμένη Ελεονώρα ολοκλήρωσε το look της με μαύρο γούνινο γιλέκο και δερμάτινα κροκό ankle boots όλα από τη νέα συλλογή της εταιρείας DOCA Φθινόπωρο -Χειμώνας 19/20.

Το Graffito είναι το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα και έφερε τη φιλοσοφία του εξωτερικού στον χώρο του shopping στην πόλη μας.
Κοσμοπολίτικο, μποέμ και εξωτικό ταυτόχρονα, συνδυάζει στον ίδιο χώρο έπιπλα, ρούχα και αξεσουάρ για κάθε γούστο και budget με ιδιαίτερα ροφήματα και υγιεινό φαγητό. Σε αυτό το ξεχωριστό κατάστημα της Σόλωνος μπορούμε να βρούμε ό,τι ακριβώς φανταζόμαστε: τα πάντα! Εκεί συναντήσαμε τους Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ελένη Γεωργάκη και Ρένο Ρώτα

Η εντυπωσιακή συμμετοχή της εταιρείας Λακιώτης Α.Ε. κυριάρχησε στην έκθεση Xenia που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, εκεί όπου συναντήθηκαν ο Αντώνης Λακιώτης και η Φαίη Σκορδά

Το διάσημο Ιταλικό CIRCO MEDRANO το τσίρκο των πιο όμορφων αναμνήσεών μας μετά την νέα επιτυχημένη περιοδεία του στην Ελλάδα με κομβικό σταθμό την παρουσία του στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έφτασε και στην Αθήνα.
Οι επιτυχημένες παραστάσεις στο ΜΑΡΟΥΣΙ όπισθεν του Ο.Α.Κ.Α, ολοκληρώνονται τη Δευτέρα στις 16 Δεκεμβρίου. Ένα 2ωρο φαντασμαγορικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους, με καταπληκτικούς ακροβάτες σε αέρα και νερό, απίθανους ζογκλέρ, τον θρυλικό γύρο του θανάτου με 3 μηχανές, Magic Show, τον διάσημο κλόουν ΟΤΟ και πολλά ακόμα νούμερα που θα σας κόψουν την ανάσα και έχουν κερδίσει 2 χρυσά βραβεία στο φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο.

Γιώργος Ντάβλας, Έλενα Ντάβλα στο CIRCO MEDRANO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons