ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πρόσωπα και προσκλήσεις της τελευταίας εβδομάδας του Οκτώβρη!

Σε ρυθμούς Manhattan κινείται η δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός που εγκαινίασε τις νέες ιδιόκτητες πολυτελείς εγκαταστάσεις της επί της Λ.Κηφισίας στο Ψυχικό.
ΜΙΜΙΚΑ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ, ΜΕΜΑ ΑΓΑΠΗΝΟΥ

Η γνωστή δικηγορική εταιρεία ιδρύθηκε από τους Νίκο Αγαπηνό και Γερασιμούλα Σιμωνετάτου, ενώ έχει βασικό συνεργάτη επί 17 έτη την Μαγδαλινή Μαργώνη. Η Agapinos Advocates πλαισιώνεται από ικανότατους συνεργάτες και διοικητικό προσωπικό. Tα τελευταία χρόνια έχει προστεθεί στην εταιρεία ο Τέλλος Αγαπηνός που αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της εταιρείας.
ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΟΡΑΣΙΔΗ, ΜΕΜΑ ΑΓΑΠΗΝΟΥ

Στο Yacht Club του Μονακό συνάντησε η Ρόη Αποστολοπούλου τον καλό της φίλο Γιώργο Ντάβλα. Η Ρόη Αποστολοπούλου, μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της Ελλάδας που ξεχωρίζει πάντα για τις μοναδικές της εμφανίσεις, βρέθηκε στο Μονακό για ένα μεγάλο επερχόμενο gala. Το Μονακό είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της οικογένειας Αποστολοπούλου και συχνά το επιλέγουν τόσο για επαγγελματικές όσο και για προσωπικές υποχρεώσεις.

Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών, διοργανώνουν την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Θέατρο Παλλάς με τον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη, την Μαρίζα Ρίζου και εκλεκτούς καλεσμένους έκπληξη. Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στην ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού που στέκεται δίπλα στα κακοποιημένα παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Η οργάνωση ίδρυσε πρόσφατα την πρώτη στην Ελλάδα νοσοκομειακή Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών «Σόφη Βαρβιτσιώτη», υπό τη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Αναλυτικά στοιχεία για τις δράσεις και τους σκοπούς της ΕΛΙΖΑΣ θα παρουσιάσει η Μαρί Κωνσταντάτου.
Θα είμαστε όλοι εκεί για τα παιδιά!
Η ιδιαίτερη εκδήλωση ευαισθητοποίησης και προσφοράς «Με Αγάπη … για την ΕΛΙΖΑ» των Θεατρικών Σκηνών στις 19 Νοεμβρίου θα υποστηρίξει το πρόγραμμα «ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΓΓΙΓΜΑ».
Το «Ασφαλές Άγγιγμα» αποτελεί μία πρωτοβουλία για παιδιά 5-9 ετών, που υλοποιεί το ΕΛΙΖΑ μέσα σε σχολεία, με γνώμονα την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τα μικρά παιδιά, να αναγνωρίσουν τη διαφορά ανάμεσα στο «ασφαλές» και το «όχι – ασφαλές» άγγιγμα  και να μάθουν να λένε OΧΙ. Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει μια αντίστοιχη εκπαίδευση σε γονείς και δασκάλους για την ευαισθητοποίηση, τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση του φαινομένου.
Απώτερος στόχος είναι η ένταξη του προγράμματος σε όλα τα δημόσια σχολεία στην Ελλάδα μέχρι το 2021, σε συνδυασμό με μία ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης για γονείς, δασκάλους, πολίτες. 
 Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου για την μουσική βραδιά μπορούν μέσω της www.viva.gr και από τα ταμεία του Θεάτρου Παλλάς.

Το σχεδιαστικό δίδυμο των MI-RO, Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης, μετά το επιτυχημένο fashion show που πραγματοποίησαν σε συνεργασία με τον Σύλλογο φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών “Στοργή” στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκαν τον ξενώνα της “Στοργής”.
Ο Ξενώνας χτίστηκε σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Καλαμαριάς, επί δημαρχίας Χριστόδουλου Οικονομίδη και αποτελείται από 4 ορόφους. Διαθέτει 19 δίκλινα δωμάτια, χώρους αναψυχής, υπολογιστών καθώς και χώρους διδασκαλίας ώστε τα παιδιά να μη χάνουν την επαφή με τα μαθήματα τους. Εξοπλισμένος με διάφορα ειδικά παραρτήματα αλλά και βοηθητικούς χώρους, ο Ξενώνας της “Στοργής” καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες των φιλοξενούμενων.
Κατά την επίσκεψη η Πρόεδρος της Στοργής κα Τίμη Μπακατσέλου ξενάγησε την Τόνια Σωτηροπούλου και την Έβελυν Καζαντζόγλου στους χώρους του Ξενώνα, ενώ όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά που φιλοξενούνται στους χώρους του Συλλόγου.
Στην φωτογραφία: Έβελυν Καζαντζόγλου, Δημήτρης Μαστρόκαλος, η Πρόεδρος της Στοργής κα Τίμη Μπακατσέλου, Γιάννης Ράπτης, Τόνια Σωτηροπούλου, Μαρία Ιωαννίδου, μέλος του διοικητικού της Στοργής κα Αλεξία Πάνου

Έβελυν Καζαντζόγλου, Δημήτρης Μαστρόκαλος, η Πρόεδρος της Στοργής κα Τίμη Μπακατσέλου, Γιάννης Ράπτης, Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου, μέλος του διοικητικού της Στοργής κα Αλεξία Πάνου

Την γνωστή εικαστικό Όλγα Γουλανδρή και τον γνωστό επιχειρηματία Αντώνη Λακιώτη συναντήσαμε στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος των βορείων προαστίων.

Στη Βαρκελώνη ταξίδεψε η Έλενα Σκούρα με τον σύζυγό της Χοσέ Γκαρσία. Το ζευγάρι φροντίζει να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης και της σύγχρονης αισθητικής. Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Τα SkourasMed είναι ένα ιατρικό κέντρο εφαρμογών υγείας και ομορφιάς. «Τα SkourasMed είναι μία οικογενειακή υπόθεση και ο άνθρωπος που μας εμπιστεύεται γίνεται μέλος της οικογένειάς μας» τονίζει η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος των SkourasMed.

Ο Γιώργος Ντάβλας φωτογραφήθηκε στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας PALCO που αριθμεί περισσότερα από 700 σημεία πώλησης, έχει δυναμική παρουσία σε όλα τα μεγάλα πολυκαταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ν. Αφρική.

Για 14η χρονιά πραγματοποιήθηκε το Cellier Wine Fair, στο Hilton Athens. Οι λάτρεις του κρασιού, των αποσταγμάτων και οι επαγγελματίες του κλάδου, τίμησαν με την παρουσία τους την πιο premium έκθεση του είδους, η οποία εδραίωσε και συνεχίζει να εξελίσσει την κουλτούρα του fine drinking στην χώρα μας.
Στη φωτογραφία: Άννα Τριανταφυλλή, Cellier Director, Θοδωρής Λιώκης, Cellier Marketing Manager

Οι επισκέπτες της έκθεσης γνώρισαν από κοντά τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Ελλάδας και του κόσμου και σε μια γιορτινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, αντάλλαξαν απόψεις με τους παραγωγούς ενώ δοκίμασαν μερικές από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα, εξαιρετικά αποστάγματα και γευστικά delicatessen προϊόντα.
Κατά τη διάρκεια του 14ου Cellier Wine Fair πραγματοποιήθηκαν υψηλού επιπέδου Masterclasses, όπως το Champagne Masterclass υπό την καθοδήγηση του οινογράφου και κριτικού Σίμου Γεωργόπουλου και το πρωτότυπο και διαδραστικό Cocktail Workshop «Perfect served by Loretta Tosca».
Καθηλωτικό υπήρξε το Cognac VS Armagnac Masterclass, με οδηγό τον Γιάννη Κοροβέση, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μεταξύ άλλων, vintages του 1979!
Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο κάθε επισκέπτης, γνώστης ή μη του αντικειμένου, περιηγήθηκε στα μυστικά του κρασιού και των αποσταγμάτων, ενώ ο συνδυασμός με εξαιρετικά διαλεγμένα delicatessen απογείωσε τη μοναδική εμπειρία που μόνο το Cellier Wine Fair προσφέρει.
Στη φωτογραφία: Β.Κόγκος (Brand Ambassador της Champagne Bollinger), T.Λέλεκας (Brand Ambassador της Champagne Veuve Clicquot), Μ.Καγιάννης (Brand Ambassador της Champagne Perrier Jouet)

Στη καρδιά του Κολωνακίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου showroom της σχεδιάστριας χειροποίητων υποδημάτων Ρίας Λαμπρινούδη, από όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τη Ρία Λαμπρινούδη, τη Χριστίνα Αλεξανιάν και τη Νόνη Δούνια.

error: Content is protected !!