ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πρόσκληση σε τσάι στην Presidential Suite της Mrs Carat, του Οίκου Δανελιάν!

Η πρόσκληση της Mrs Carat είναι για να πάρουμε τσάι στην Presidential Suite του βικτοριανής αισθητικής boutique ξενοδοχείου The Franklin που περιβάλλεται από τα εκλεπτυσμένα αρώματα του Egerton Gardens, στην καρδιά του Kightsbridge. Έχω επισκεφθεί μερικές φορές το gourmet εστιατόριο του Michelin-starred Chef Alfredo Russo και άλλες τόσες έχει τύχει να έχω δώσει ραντεβού στο elegant & sophisticated Champagne & Martini bar του, αλλά την προεδρική σουίτα του, που αγαπάει να διαμένει σε κάθε ταξίδι της στην βρετανική πρωτεύουσα η Mrs Carat, δεν έχω έρθει ποτέ.
Την αγαπώ. Η ίδια, αγαπάει τα ταξίδια και έχει την μαγική ικανότητα να νοιώθει σαν στο σπίτι της όπου κι αν ταξιδέψει στον κόσμο. Από τις μεγάλες Μητροπόλεις του έως το πιο εξωτικό και απομακρυσμένο νησί του Ειρηνικού και του Ινδικού Ωκεανού. Είναι ανεξάρτητη (φυσικά), απόλυτα δυναμική και επιτυχημένη αλλά την ίδια στιγμή και απόλυτα θηλυκή και ερωτεύσιμη. Είναι δημιουργική, θέλει συνέχεια να ανακαλύπτει νέες εμπειρίες και προορισμούς, μπορεί την μία ημέρα να κάνει σκι στις Άλπεις και την επόμενη scuba στις Μαλδίβες. Αγαπώ την γοητεία της και τολμώ να πω πως ζηλεύω κάπως την ατζέντα της. Και τα κοσμήματα της. Όλα επιλεγμένα από τις πολύτιμες συλλογές του Danelian Diamond Club.
Έτσι, δεν ήταν άλλες από την Μπάρμπαρα, την Ειρήνη και την Μυρτώ Δανελιάν, που υποδέχθηκαν στην προεδρική σουίτα του The Franklin, τις εκλεκτές καλεσμένες τους για να τις ξεναγήσουν στον μαγικό κόσμο της Mrs Carat, και να απολαύσουν ένα ξεχωριστό private viewing στις συγκλονιστικές συλλογές της.

Οι τρεις οικοδέσποινες του Οίκου Δανελιάν, συνόδεψαν το εκλεκτό guest list της βρετανικής πρωτεύουσας στην “Mrs. Carat Suite”, στην μοναδική γκαρνταρόμπα και στο βεστιάριο της, στο υπνοδωμάτιο της και στα ιδιαίτερα σαλόνια του, επιτρέποντας τους να θαυμάσουν από κοντά τα σπάνια διαμάντια της, να αγγίξουν τα αριστοκρατικά σχέδια τους, και να δοκιμάσουν τις κομψές δημιουργίες των συλλογών της.
Follow me…

Curation & Set Design by Nikos Yfantis exclusively for Danelian Diamond Club.
“Mrs. Carat” persona is conceived by Danelian Diamond Club.

London was the first stop of her new adventure, of unveiling her precious jewelry collection exclusively to gem lovers. Next stop….?!

H Μπάρμπαρα, η Ειρήνη και η Μυρτώ Δανελιάν, υποδέχθηκαν στην Προεδρική Σουίτα του The Franklin τις εκλεκτές καλεσμένες της Mrs. Carat, που ζουν στο Λονδίνο

Δεν είναι υπέροχη? Ραντεβού, στον επόμενο προορισμό της…

error: Content is protected !!