Προσφορά μεγάλης αξίας ιατρικού εξοπλισμού από την Creaid & την Μαρίνα Βερνίκου!

15/02/2018 • LIFESTYLE

Ολοκληρώθηκε χθες η παράδοση σημαντικής αξίας ιατρικού εξοπλισμού στη Β΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», η τρίτη πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού σωματείου «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩ CREAID». Η CREAID ιδρύθηκε από τη Μαρίνα Βερνίκου, με όραμα να συνδυάσει τη βοήθεια στο συνάνθρωπο με τη δημιουργία και τη δημοπράτηση καλλιτεχνημάτων. Στην τρίτη κατά σειρά έκθεση, “Designer Jewelry”, συμμετείχαν αφιλοκερδώς και ένωσαν τις δυνάμεις τους 110 σχεδιαστές κοσμημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι δημιουργίες των οποίων δημοπρατήθηκαν τον Απρίλιο του 2017 με σκοπό την αγορά πολύτιμου ιατρικού εξοπλισμού.

Αφροδίτη Στάθη – Διοικητική Διευθύντρια «Ελίζα» – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, Μαρίνα Βερνίκου – Πρόεδρος CREAID, Μαρίζα Τσολιά – Διευθύντρια Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π&Α Κυριακού»

«Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι για το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας. Τα παιδιά είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε και χρειάζονται τη φροντίδα μας. Υποστηρίζουμε το έργο του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» νιώθουμε οτι συμβάλλουμε στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην πιο αποτελεσματική φροντίδα των νεογέννητων, καθώς και των παιδιών που νοσηλεύονται», είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της CREAID, Μαρίνα Βερνίκου, κατά την παράδοση του Ιατρικού Εξοπλισμού που αποκτήθηκε με τα χρήματα της δημοπρασίας.

Αναστάσιος Δίγκας – Γενικός Διευθυντής «Δίγκας Γ. Medical Equipment», Μαρίζα Τσολιά – Διευθύντρια Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π&Α Κυριακού», Μαρίνα Βερνίκου – Πρόεδρος CREAID, Αφροδίτη Στάθη – Διοικητική Διευθύντρια «Ελίζα» – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού

Γιώργος Βερνίκος – Μέλος CREAID, Μίλτος Καμπουρίδης – Αντιπρόεδρος CREAID

Η Τζωρτζίνα Χείλαρη και η Καλλιόπη Τζοάννου, από τα πιο ενεργά μέλη της Ομάδας Creaid

Χρήστος Μάνος – Υποδιοικητής Νοσοκομείου Παίδων «Π&Α Κυριακού», Μαρίνα Βερνίκου – Πρόεδρος CREAID

Photo Credits: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons