ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Προσφορά από το Dr. Psoma Welness: -50% της Αρχικής Τιμής για 8 Συνεδρίες Zerona & 8 Πρεσσοθεραπεία!

Μου τα εξήγησε αναλυτικά η αγαπημένη μου Μαρία Ψωμά, την περασμένη εβδομάδα στο Ιατρείο της όπου είχα πάει για να με βοηθήσει να χάσω τα κιλά που πήρα κατά την διάρκεια της διακοπής μου από το τσιγάρο, και σας τα μεταφέρω όλα, μαζί με μία super φανταστική προσφορά, μόνο για τους αναγνώστες του Fay’s Control!

ZERONA το νέο δραστικό μηχάνημα για διάσπαση λίπους που εφαρμόζεται στο Holywood!

f13c76bceff4a13b4568f18af2a882c7

Zerona, η κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία όπου ενέκρινε η FDA στην Αμερική, με σήμανση CE. Zerona ονομάζεται η συσκευή που ανώδυνα μειώνει εκατοστά και αφαιρεί το επίμονο λίπος από το σώμα χωρίς καμία χειρουργική επέμβαση !
Η Zerona είναι μια γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία . Αυτό που εσείς κάνετε είναι να ξαπλώσετε κάτω από το Zerona για 20 λεπτά από την μια πλευρά και 20 λεπτά από την άλλη. Σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες, το Zerona σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς καμία διακοπή.
Αφαιρέστε το λίπος & μειώστε εκατοστά:
Χωρίς πόνο
Χωρίς Χειρουργική
Χωρίς Μώλωπες
Χωρίς Χρόνο επούλωσης

Zerona είναι μια μη επεμβατική συσκευή αναγνωρισμένη από τις ΗΠΑ FDA με σήμανση CE για ολόκληρο το σώμα:
Επιτυγχάνει κλινικά σημαντικά αποτελέσματα σε μόλις δύο εβδομάδες.
Μειώνει το λίπος και τους πόντους χωρίς να καταστρέφει τα λιπώδη κύτταρα ή άλλα κύτταρα.

Πώς λειτουργεί το Zerona:
Το Zerona λειτουργεί ανώδυνα δημιουργώντας ένα μικρό πόρο στο τοίχωμα των λιποκυττάρων . Ενώ τα κύτταρα παραμένουν υγιή και ζωντανά , το λίπος μειώνεται από τα κύτταρα μέσω του πόρου . Το σώμα μας στη συνέχεια με ασφάλεια εξαλείφει το λίπος χρησιμοποιώντας το λεμφικό σύστημα. Επαναφέρει τα λιποκύτταρα σας στο φυσιολογικό τους μέγεθος.

Τι μπορεί το Zerona να κάνει για σας:
Εξάλειψη του λίπους που είναι ανθεκτικό στη δίαιτα και την άσκηση
Αναδιαμορφώνει το σώμα σας σε μόλις 2 εβδομάδες
Σύσφιξη του χαλαρού δέρματος
Ακολουθώντας το σχέδιο θεραπείας Zerona , κατά μέσο όρο οι ασθενείς έχασαν συνολικά 9,1 εκατοστά από τη μέση τους, τους γοφούς και τους μηρούς .

Για εμφανή αποτελέσματα σε ένα μόνο μήνα…

Η ιατρός-βιοπαθολόγος Μαρία-Ψωμά αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στην βιοπαθολογία-μικροβιολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Π.Γ.Ν.Α. "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ". Παράλληλα με την ειδικότητά της, εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Έδρα της Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών από όπου απέκτησε τη Διδακτορική Διατριβή με Άριστα. Ακολούθως ειδικεύτηκε στην “Ιατρική και Χειρουργική της Παχυσαρκίας” στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου τού Παρισιού ( Paris VI ), από όπου και αποκτά το Μεταπτυχιακό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μοναδική Ευρωπαία ανάμεσα σε Γάλλους συναδέλφους που απέκτησε το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό.

Η ιατρός-βιοπαθολόγος Μαρία-Ψωμά αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στην βιοπαθολογία-μικροβιολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Π.Γ.Ν.Α. “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ”. Παράλληλα με την ειδικότητά της, εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Έδρα της Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών από όπου απέκτησε τη Διδακτορική Διατριβή με Άριστα. Ακολούθως ειδικεύτηκε στην “Ιατρική και Χειρουργική της Παχυσαρκίας” στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου τού Παρισιού ( Paris VI ), από όπου και αποκτά το Μεταπτυχιακό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μοναδική Ευρωπαία ανάμεσα σε Γάλλους συναδέλφους που απέκτησε το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό.

Η προσφορά συνδυάζεται με Πρεσσοθεραπεία για άμεση κινητοποίηση του λεμφικού συστήματος, Αποτοξίνωση και
Ενεργοποίηση μεταβολισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με την
Dr Psoma Wellness
Τηλ: 210-6801085 , 210-6801086
email: dr.psoma@gmail.com

error: Content is protected !!