ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Privilege Athens: Ένα μυθικό ταξίδι (ξανά) ξεκινάει!

Tο Privilege Restaurant & Cocktail Bar, επιστρέφει δυναμικά σε μια μαγική ταράτσα, με εκπληκτική θέα, στην καρδιά της πόλης, εμπνέεται από την Αρχαία Ελλάδα, ακουμπά τον αθηναϊκό ουρανό, στρέφει το βλέμμα στην Ακρόπολη και υπόσχεται ένα μυθικό ταξίδι διασκέδασης και γεύσης, καθημερινά από τη δύση του ηλίου μέχρι αργά τη νύχτα.

Η επιβλητική προτομή της θεάς Αθηνάς, του γλύπτη Βασίλη Σακή, που έχει τοποθετηθεί επάνω από το κεντρικό Bar, είναι σε επαφή με τον Παρθενώνα.
Πολυτελές μέσα στην απλότητά του, minimal, λιτό και συνάμα μεγαλειώδες με έντονες εικαστικές αναφορές, ανοίγει νέα σελίδα στην ιστορία του, σε μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα!

Ο Νίκος Θωμάς -chef-patron του εστιατορίου Simul εδώ και 4 χρόνια- έχει δείξει το έργο του εκπροσωπώντας την bistronomy σκηνή στην Ελλάδα. Αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας του privilege σε συνεργασία με τον Κώστα Τερζούδη -chef Villa Mercedes- και δημιουργεί ένα μενού μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας βασισμένο στις άριστες πρώτες ύλες αλλά και τεχνικές που δεν λείπουν ποτέ από τα πιάτα του chef.

New Era!

error: Content is protected !!