ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το privé δείπνο προς τιμήν της Carla Bruni!

Όπως τα λέγαμε και χθες, την Αθήνα επισκέφτηκε η Carla Bruni συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Nicola Sarkozy για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο θέατρο Παλλάς, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά το άλμπουμ της με τίτλο «French Touch».
Η Carla Bruni και ο Nicola Sarkozy επισκέφτηκαν το νέο ζωντανό και διασκεδαστικό Zonars bar restaurant της Αθήνας όπου ο Χρύσανθος Πανάς δώρισε στη κα Bruni ένα ελληνικό κόσμημα, δημιουργία της Έλενας Σύρακα. Η Carla Bruni και ο Nicola Sarkozy κατά την επίσκεψη τους περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους του City link και έκαναν βόλτα στη Βουκουρεστίου, στη νέα αστική γειτονιά της Αθήνας.

Εγώ πήγα να την απολαύσω την δεύτερη ημέρα, προχθές το βράδυ, όπου  μετά το τέλος της συναυλίας της Carla Bruni  και ο Nicola Sarkozy απόλαυσαν ένα πολύ κλειστό dinner στο Zonars μαζί με τους ιδιοκτήτες Χρύσανθο Πανά και Έλενα Σύρακα. Η Carla δεν έπαψε στιγμή να φοράει το κόσμημα που της δώρισαν, το οποίο αποκάλεσε “γούρι” της και είπε πως θα το φοράει καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής της στην Ελλάδα.


Στο δείπνο αυτό έδωσαν το παρών ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ οι οποίοι είναι φίλοι με το ζεύγος από το παρελθόν, η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά η οποία γνωρίζει επίσης το ζεύγος από παλιά, καθώς και προσωπικότητες από το χώρο της Ναυτιλίας. Από την παραγωγή της συναυλίας της Carla Bruni παρευρεθήκαν ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος και η Όλγα Παυλάτου.

error: Content is protected !!