Το Private Viewing της Συλλογής “Crazy, Colourful Christmas”!

13/12/2017 • LIFESTYLE

Με ένα private viewing στην μπουτίκ Jο Malone London στη Γλυφάδα, ο διάσημος βρετανικός οίκος αρωμάτων μας παρουσίασε τη limited edition συλλογή “Crazy Colourful Christmas” για τα φετινά Χριστούγεννα, φιλοτεχνημένη από το γνωστό Βρετανό σχεδιαστή μόδας Jonathan Saunders. Στον ειδικά διαμορφωμένο -και πλέον πολύ πολύ αγαπημένο- χώρο του πρώτου ορόφου της μπουτίκ, επιλεγμένοι δημοσιογράφοι και digital influencers είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τις συλλεκτικές δημιουργίες της Jo Malone London, και να γιορτάσουμε με τους εκπροσώπους της εταιρίας τον έναν χρόνο λειτουργίας του πρώτου standalone καταστήματος του οίκου στην Ελλάδα.

Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, Πέπυ Σιούτη

Άρης Καβατζίκης

Χρήστος Ιορδάνου, Ελένη Πατεράκη

Στέλλα Ράπτη, Μαρία Καλλιμασιά

Γωγώ & Μαίρη Αυγερινοπούλου

Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, Κωνσταντίνος Ντάνος

Κωνσταντίνος Τζάχας

Αναπάντεχα πολύχρωμη η φετινή χριστουγεννιάτικη συλλογή, σε σχέση με τις κλασικές μπεζ και μαύρες συσκευασίες για τις οποίες φημίζεται η Jο Malone London, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από τους παριστάμενους, που θαύμασαν τα εντυπωσιακά prints του Saunders στο εορταστικό art de la table. Η Δ/ντρια της Jo Malone London Πέπυ Σιούτη και ο Brand Ambassador Χρήστος Ιορδάνου μύησαν τους καλεσμένους στον παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κόσμο της κορυφαίας εταιρίας αρωμάτων, όπου πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι ξεχωριστές μυρωδιές English Pear & Freesia, Pine & Eucalyptus και Orange Bitters, με μία νέα προσθήκη για φέτος, το μεθυστικό συνδυασμό Green Almond & Redcurrant.

Τους καλεσμένους περίμενε μια ιδιαίτερη έκπληξη στο τέλος: ένα κερί με την best seller μυρωδιά Pomegranate Noir, που έφερε τα αρχικά του καθενός μας χαραγμένα στο ασημένιο καπάκι, στα πλαίσια της ειδικής υπηρεσίας χάραξης που θα προσφέρει πλέον ο οίκος και στην Ελλάδα για ακόμα πιο exclusive δώρα με πραγματικά προσωπικό χαρακτήρα. Σε ένα πρωτότυπο workshop μάλιστα, οι τυχεροί συμμετέχοντες είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε μυστικά γύρω από τη συσκευασία και το gift giving, τέχνης άρρηκτα συνδεδεμένης με το βρετανικό οίκο, αποτυπώνοντας με πολύχρωμα σπρέι τη χριστουγεννιάτικη ευχή της επιλογής τους πάνω σε κουτιά πολυτελείας της Jo Malone London.

HoHoHo!!! Merry Christmas Jo Malone! xoxoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons