ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Press Event υψηλής αισθητικής από την La Praire & την συλλογή μακιγιάζ Skin Caviar Complexion!

Ήταν μία πρόσκληση διαφορετική, από την στιγμή που έφτασε στα mail μας καταλάβαμε όλες οι καλεσμένες πως αυτή την φορά ο ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie, που θα μας υποδεχόταν στο Atrium του Πολυχώρου Αθηναϊδα ώστε να μας παρουσιάσει τα καινοτόμα λανσαρίσματα, θα έβαζε τα δυνατά του. Τα καλύτερα και τα ομορφότερα του.

Follow me…


Τα τελευταία χρόνια, η La Prairie, τονίζει τη σχέση μεταξύ της Επιστήμης και της Τέχνης. Μια σχέση η οποία είναι παρούσα σε όλα τα λανσαρίσματα του ελβετικού οίκου. Επιστήμη και Τέχνη, ήταν οι δύο πλευρές που συνέθεσαν τα λανσαρίσματα που παρουσιάστηκαν. Την Τέχνη της Σύνθεσης, της Συσκευασίας και την τέχνη ως Έκφραση!
Οι επιστήμονες της La Prairie βρήκαν ακόμα έναν τρόπο για να παρατείνουν και να συνδυάσουν τα εξαιρετικά οφέλη ανόρθωσης και σύσφιξης που προσφέρει η Συλλογή Skin Caviar. Μέσα από μια καλλιτεχνική καινοτομική προσέγγιση στα προϊόντα βελτίωσης της όψης της επιδερμίδας, προχώρησαν την επιστήμη τους γύρω από το χαβιάρι ένα βήμα παραπέρα, συνδυάζοντάς το με εξαιρετικά προϊόντα μακιγιάζ. Το νέο μακιγιάζ του οίκου με
εκχύλισμα από χαβιάρι, Skin Caviar Complexion, έχει εξαιρετικές υφές και παρέχει εξαίσιο αποτέλεσμα με διάρκεια ενώ παράλληλα επιτρέπει το συνδυασμό μεταξύ των προϊόντων ώστε να μπορεί κανείς να δημιουργεί εξατομικευμένες αποχρώσεις.

Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Μαρίνα Βερνίκου

Ένα λανσάρισμα μακιγιάζ, είναι το καταλληλότερο περιβάλλον για να επικοινωνηθούν επίσης προϊόντα για τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Έτσι, η παρουσίαση του οίκου τελείωσε με την έμφαση που πρέπει να γίνεται στον καθαρισμό της επιδερμίδας πριν την εφαρμογή μακιγιάζ παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα καθαρισμού, Supreme Balm Cleanser και Crystal Micellar Water Eyes • Face.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Αντιγόνη Κουλουκάκου

Στέλλα Μουγκαλιάν

Στόχος του event, ήταν οι καλεσμένες να μεταφερθούμε σε ένα χώρο Επιστήμης και Τέχνης και να ζήσουμε μια εμπειρία πολυτέλειας εφάμιλλη των νέων προϊόντων της La Prairie. Κατά την είσοδο μας στο χώρο οι προσκεκλημένες είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δροσερά cocktails δημιουργημένα ειδικά για την περίσταση και canapes σε διάφορες γεύσεις με συνδετικό τους συστατικό το χαβιάρι.

Κατερίνα Ευαγγελινού, Αναστασία Περράκη, Ανθή Σαλαγκούδη

Ανθή Σαλαγκούδη, Στέλλα Μουγκαλιάν, Αναστασία Περράκη

Ελένη Στασινοπούλου, Ξένη Κουβέλη

Τζοβάννα Βλαχάβα, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου

Ο χώρος ήταν μεταμορφωμένος στο Lab-Atelier της La Prairie, εκεί που η τεχνολογία στο χαβιάρι και η χρωματική δεξιοτεχνία συναντιούνται για την τελειότητα της επιδερμίδας. Εκεί, όπου είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις νέες συλλογές μακιγιάζ και προϊόντων καθαρισμού του οίκου.

Μάνος Βυνιχάκης, Αναστασία Περράκη

Σουζάνα Κεγγίτση, Τίνα Σβίγκου

Έφη Ζαγανάκου, Άλκιστης Κάτσικα, Ιωάννα Δάρα, Κατερίνα Γκουμοπούλου, Άντζελα Σάρλη, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, η ομάδα La Prairie

Μάνος Βυνιχάκης, Ανθή Σαλαγκούδη, Αναστασία Περράκη

Η Ομάδα της La Prairie με τον Μάνο Βυνιχάκη

Ο οίκος La Prairie στο τέλος της παρουσίασης προσέφερε σε όλες τις καλεσμένες τα νέα προϊόντα, της συλλογής Skin Caviar Complexion, για να τα γνωρίσουμε πρώτες και να μυηθούμε στο μαγευτικό κόσμο του, καθώς η επίσημη κυκλοφορία στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου.
Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν οι κυρίες Κάτσικα, Σάρλη, Ζαγανάκου, Δάρα, Γκουμοπούλου και Παπαθανασοπούλου της εταιρείας Γρ. Σαράντης – Αποκλειστικού διανομέα του οίκου La Prairie στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!