ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Pre Valentine’s Ladies Night σε Προεδρική Σουίτα…

Το Divani Caravel γιόρτασε την Ημέρα των Ερωτευμένων διοργανώνοντας ένα μοναδικό πάρτι αφιερωμένο στις γυναίκες, στην Προεδρική Σουίτα του ξενοδοχείου.

Μία εβδομάδα πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το βράδυ της Τετάρτης, η Προεδρική Σουίτα του Divani Caravel γέμισε όμορφες γυναικείες παρουσίες, για ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις! Οι προσκεκλημένες γοητεύτηκαν από τη διακόσμηση της σουίτας, που ακολουθεί τα πρότυπα όλων των ξενοδοχείων του Ομίλου Διβάνη, οι χώροι των οποίων χαρακτηρίζονται από λεπτό γούστο και απέριττη πολυτέλεια, ενώ μαγεύτηκαν από την εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη.

5255

5287

5298

5325

5345

5350

Εύη Φέτση, Στέλλα Βουλγαράκη

Εύη Φέτση, Στέλλα Βουλγαράκη

5661

5675

Οικοδέσποινα της γραδιάς, η Νίκη Φωτίου, η οποία δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σκηνικό για τις καλεσμένες της

Οικοδέσποινα της βραδιάς, η Νίκη Φωτίου, η οποία δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σκηνικό για τις καλεσμένες της

5778

Στην Προεδρική Σουίτα που είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά, τρεις καταξιωμένοι bartenders της εταιρείας Άμβυξ φρόντιζαν τις προσκεκλημένες δημιουργώντας αποκλειστικά για εκείνες δυνατά και ευφάνταστα κοκτέιλ, εμπνευσμένα από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και με κύρια συστατικά τα Martini Rose και Martini & Tonic με Rosato. Η γυναικεία περιποίηση δεν θα μπορούσε να λείπει από μια γιορτή αφιερωμένη στο ωραίο φύλο, γι’ αυτό και οι κυρίες απόλαυσαν αναζωογονητικές θεραπείες spa από το εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου, σε έναν χώρο εντός της σουίτας που είχε μετατραπεί σε ναό της γυναικείας ομορφιάς.

error: Content is protected !!