ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Pre-Christmas party στο Villa Brown Ermou Bistrot!

Χριστουγεννιάτικη αύρα και χαρούμενες παρουσίες πλημμύρισαν το κομψό bistrot του ξενοδοχείου Villa Brown Ermou. Με παριζιάνικο χαρακτήρα και μια εντυπωσιακή γυάλινη οροφή που αφήνει το φυσικό φως να λούζει το χώρο, το Villa Brown Ermou Bistrot, έγινε το απόλυτο σημείο συνάντησης για after-work drinks.

Leon Avigad Founder of Brown Hotels

Δημοσιογράφοι και influencers έδωσαν το παρόν και βίωσαν από κοντά την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα αυτής της «φρέσκιας» άφιξης στον δημοφιλή και ανερχόμενο πεζόδρομο Πετράκη, ανάμεσα τους και ο ιδρυτής των Brown Hotels, Leon Avigad.

Ιωάννα Σαρρή

Ελένη Μοράτζη

Λία Μπαρόλα

Σίλια Γεροντούκου

Χριστίνα Πανουτσακοπούλου

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικές προτάσεις από ένα προσεγμένο μπουφέ αλλά και να περιηγηθούν στα δωμάτια του ξενοδοχείου ανακαλύπτοντας την ιδιαίτερη αισθητική και chic διακόσμηση του, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επισκέφτηκαν το εντυπωσιακό rooftop για να απολαύσουν το ποτό τους με θέα την Ακρόπολη.

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος και ElizabethΤούλη

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος & Nιόβη Τσιόγκα

Παναγιώτης Καρδερίνης

Elizabeth Τούλη

Δροσερά cocktails για τους εκλεκτούς καλεσμένους

Nάγια Αποστόλου

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Μαίρη Ρετσίνα

Alex Κάβδας

Μαργαρίτα Τρίστη Marketing and Communications Specialist at Brown Hotels, Χριστίνα Πανουτσακοπούλου Marketing Manager at Brown Hotels, Δήμητρα Αρίδα Director of Sales & Marketing-Greece at Brown Hotels

Sudha Nair Iliades

Λύδα Κοντζεδάκη

Γιώργος Κελέφης

Μαρία Κωφού

Ευρυδίκη Κόφφα

Μαρία Παπαθανασίου Aρώνες και Γιώργος Πράσινος

Μαίρη Ρετσίνα και Alex Κάβδας

It’s good to know: Κατά την διάρκεια των γιορτών τα Brown Hotels ετοιμάζουν μοναδικά Festive brunches και happenings με τους καλύτερους DJs της Αθήνας, καθώς και ένα μοναδικό Party στο Lighthouse Athens την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

error: Content is protected !!