ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πουθενά χωρίς τα clutches μου!

Μόλις επέστρεψα από ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Δεν πήγαμε μακριά, το πάρτι που ήμασταν καλεσμένοι το βράδυ του Σαββάτου στο Island αλλά και οι εκλογικές μας υποχρεώσεις, δεν μας επέτρεψαν να απομακρυνθούμε από την Βουλιαγμένη, αλλά για εμένα, γέννημα θρέμμα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μου ήταν υπέρ αρκετό.

Δύο πράγματα πέταξα μέσα στο sac de voyage του Σαββατοκύριακου, στα μόνα αξεσουάρ που δεν μπορούσα να αντισταθώ και έκανα την υπερβολή μου, ήταν τα Little Creative Factory μαγιό της Ελμίνας, και τα One & Only clutches μου…

COVER
“Πόσες θα πάρεις ακόμα;” με ρωτάει με έκπληξη ο Νικόλας, και δεν υπάρχει απάντηση…
Οι χειροποίητες One & Only τσάντες μου είναι από cotton-jersey, και συγκεκριμένα από λωρίδες υφασμάτινων ρεταλιών πλεγμένες με βελονάκι, δεν έχουν κούμπωμα και φόδρα, αλλά ένα εσωτερικό τσαντάκι μικρότερης διάστασης που κατασκευάζεται για την κάθε τσάντα χωριστά και είναι από pvc.

3

Κάποιες είναι διακοσμημένες από πέτρες Swarovski, άλλες πιο απλές,  που μπορώ να τις κρατήσω από το πρωί έως το βράδυ.  Αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν είναι πως κάθε τσάντα είναι μοναδική, και δύσκολα μπορεί να πλεχτεί κάποια άλλη ακριβώς ίδια, από τη στιγμή που ούτε το υλικό το επιτρέπει, αλλά  και γιατί κάθε κομμάτι είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητο και γι’ αυτό μοναδικό.

12

Ελπίζω, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχω ολοκληρώσει τη Συλλογή μου!

Like it?

Like it?

error: Content is protected !!