ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

"Πώς να περάσετε από το ραντεβού στη σχέση": Τεχνικές & μυστικά για να κτίσετε και να διατηρήσετε τις υγιείς και δυνατές σχέσεις που σας αξίζουν

Κατακτήστε την αυτογνωσία, την αυτοπεποίθηση, τον αυτοσεβασμό και την ενσυναίσθηση που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και να κρατήσετε μια σχέση που να σας εκφράζει και να σας αξίζει. Ανακαλύψτε ποιοι είστε, τι προσδοκάτε από μια σχέση και πώς να το φέρετε στη ζωή σας.

Τι μας δίνει αληθινή ευτυχία & νόημα ζωής; Είναι το χρήμα, η αναγνώριση, η επιτυχία; Πρόσφατη έρευνα που ολοκληρώθηκε στο Πανεπιστήμιο του Harvard, μετά από 75 χρόνια -πρόκειται για μια από τις πιο μακροχρόνιες & εμπεριστατωμένες έρευνες που έχουν γίνει στον κλάδο- αποδεικνύει ότι αυτό που φέρνει ευτυχία, ισορροπία & υγεία στο άτομο είναι η ποιότητα των διαπροσωπικών σχέσεων στη ζωή του!
Όλοι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικές είναι οι ποιοτικές σχέσεις για την ισορροπία, την ευτυχία και τη ψυχική και σωματική μας υγεία. Παρόλα αυτά διαπιστώνουμε καθημερινά πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η δημιουργία και η διατήρησή τους! Όλοι τις αναζητούμε, αλλά λίγοι κατορθώνουμε να τις κατακτήσουμε και διατηρήσουμε. Γιατί άραγε; Ονειρευόμαστε, συναντιόμαστε, συνδεόμαστε, μαγευόμαστε… και μετά; Τι συμβαίνει μετά; Τι πάει λάθος; Τι αλλάζει; Τι μας ξεφεύγει; Γιατί χάνεται ή δεν δημιουργείται ποτέ η «μαγεία»;

dunatoi mazi_A5
Το “Δυνατοί Μαζί” είναι ένας κύκλος 3 συναντήσεων για τις σχέσεις. Θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ορισμένους βασικούς παράγοντες και μυστικά επιτυχίας και να μάθετε τεχνικές για τη δημιουργία και τη διατήρηση των σχέσεων !
1η Συνάντηση – 17 Μαΐου, «Πώς να περάσετε από το ραντεβού στη σχέση» (Τετάρτη 6.30-8.30 μ.μ.)
Κατακτήστε την αυτογνωσία, την αυτοπεποίθηση, τον αυτοσεβασμό και την ενσυναίσθηση που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και να κρατήσετε μια σχέση που να σας εκφράζει και να σας αξίζει. Ανακαλύψτε ποιοι είστε, τι προσδοκάτε από μια σχέση και πώς να το φέρετε στη ζωή σας. Έτσι θα κατορθώσετε να ελκύσετε τον σύντροφο που σας ταιριάζει και να εξελίξετε ένα απλό ραντεβού, σε ουσιαστική σχέση !
2η Συνάντηση – 24 Μαΐου, «Πώς να διαχειριστείτε απειλές και συγκρούσεις» (Τετάρτη 6.30-8.30 μ.μ.)
Ποια είναι τα ουσιαστικά στοιχεία που κάνουν μια σχέση πετυχημένη να διαρκεί; Ποια είναι τα εμπόδια και οι παγίδες που μειώνουν την «αρχική μαγεία», μπλοκάρουν την εξέλιξη της σχέσης και μας κάνουν να απογοητευόμαστε γρήγορα; Ποιες είναι οι απειλές που μπορεί να κλονίσουν τη σχέση σας και πώς θα τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά;

3η Συνάντηση – 31η Μαΐου, «Πώς να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή» (Τετάρτη 6.30-8.30 μ.μ.)
Στην τελευταία μας συνάντηση θα μοιραστούμε παράγοντες, τεχνικές και μυστικά που θα μας κάνουν να διατηρήσουμε τη σχέση μας και να τη μετατρέψουμε κι εξελίξουμε σε μια μόνιμη πηγή χαράς, ικανοποίησης και συν-δημιουργίας.
1. «Μυστική Τετράδα Επιτυχίας» της σχέσης: Συντροφικότητα – Συμπόρευση – Μοίρασμα – Επικοινωνία.
2. Σημαντικοί παράγοντες επιτυχίας της σχέσης: εμπιστοσύνη, ασφάλεια, ειλικρίνεια, διατήρηση του ενδιαφέροντος, ερωτική έλξη και διάθεση εξέλιξης.

Παρακολουθήστε το “Δυνατοί Μαζί” με τη Τζίνα Θανοπούλου και μάθετε νέες τεχνικές και συνήθειες για να κτίσετε την υγιή και δυνατή σχέση που σας αξίζει.
17, 24, 31 Μαϊου 2016
Τρίτες 6.30-8.30 μ.μ.

Η Εισηγήτρια : Tζίνα Γ. Θανοπούλου, ΕD.Μ, ΜΑ, Ηarvard University
Phychologies-PHOTO-GINAΔιευθύντρια Τμήματος Ψυχολογίας Life Clinic Group
H Τζίνα Θανοπούλου είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων σε «Ρίσκο» ( Risk & Prevention Psychology), στη Συμβουλευτική Οικογένειας & Ζευγαριών και στην Γυναικεία Ψυχολογία.
Με  20 χρόνια εμπειρίας ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος στο International School of Athens/TASIS και στο  PIERCE του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, έχει μια πολύπλευρη και μοναδική εμπειρία που συνδυάζεται με βαθιά γνώση και αγάπη για τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως τα παιδιά.
Είναι έγκριτο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας  Συμβουλευτικής ΕΕΣ και μέλος του Δ.Σ. και μέλος της Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής & της Αμερικανικής Εταιρείας Ψυχολογίας.

error: Content is protected !!