Με τις καφετέριες και τα εστιατόρια να πρόκειται -με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- να ανοίξουν την 1η Ιουνίου, με τραπεζάκια έξω, περιορισμό στον αριθμό ατόμων ανά τραπέζι και τις απαραίτητες αποστάσεις, ο καφές έξω αργεί ακόμη και σίγουρα η εμπειρία της καφετέριας αλλάζει. Όμως για να ζήσουμε την απόλαυση του απόλυτου cappuccino δεν χρειάζεται να περιμένουμε έως τότε.
Το Fay’s Control ζήτησε από τον ιδρυτή της Coffeeexpert, Παναγιώτη Νίκα, να μας καθοδηγήσει στην κατάκτηση του ιδανικού cappuccino, μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα αγαπημένα μας στέκια για καφέ.
Ο Παναγιώτης Νίκας ιδρυτής της Coffeexpert -βραβευμένης ως Silver Top Athens Coffee Importer Award-, εκπαιδευτής της Barista Academy και συγγραφέας του εγχειριδίου Home Barista μας παρέχει συμβουλές και tips με τους τρόπους που μπορούμε να κάνουμε γάλα για καπουτσίνο στο σπίτι.
Watch the Video!
Καλή απόλαυση!