ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Porsche Driving Experience: Πρώτος σταθμός, Θεσσαλονίκη!

Ένας στόλος αυτοκινήτων και μία ομάδα εκπαιδευτών ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, διοργανώνοντας road tours και προσφέροντας μια μοναδική οδηγική εμπειρία σε όσους συμμετέχουν.
Το 2017, ο πρώτος σταθμός του Porsche Driving Experience στη Νοτιανατολική Ευρώπη ήταν η Θεσσαλονίκη και η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. διοργάνωσε ένα τριήμερο road tour, όπου οι συμμετέχοντες με την καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ Α.Ε.Ε. και του εκπαιδευτή της PORSCHE AG οδήγησαν τις 718 Boxster, 718 Boxster S, 718 Cayman S, 991 Turbo, Panamera Turbo και τις Macan 2.0 και Macan Turbo. Η διαδρομή που ακολούθησαν ήταν τρίωρη ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις του Porsche Center Thessaloniki έως και την Αρναία Χαλκιδικής.
Με αφορμή το συγκεκριμένο event η εταιρία  θέλοντας να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες αλλά και τους λάτρεις της συγκεκριμένης μάρκας αυτοκινήτου πραγματοποίησε cocktail party στο Ιταλικό εστιατόριο Ballaro στο Πανόραμα.
Το party αποτέλεσε την έναρξη του τριήμερου road tour και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους οι οποίοι μεταξύ άλλων είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με τους ανθρώπους της εταιρίας αλλά και να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν.

Φρίντα Αθανασιάδη, Λένα Τορνιβούκα, Απόστολος Αθανασιάδης

Έλενα & Μάκης Μαζλουμιάν

Πάνος & Ρένα Χατζηαποστόλου

Ζιζή Συμεωνίδου, Αννύ Φώλια

Χριστίνα Τζελέπογλου, Ξανθίππη Τρυπάνη

Μιρέλα Μακιού, Αλεξία Πάνου, Νέλλη Μαυρουδή, Αθηνά Πεντεφούντα

Μάιρα Πασσιά-Porsche, Χριστίνα Τζελέπογλου, Τάκης Μάντης & Παύλος Καγιαλής-Ολυμπιονίκες, Μαρίνα Κουταρέλλη, Θόδωρος Παπαδόπουλος-Porsche

error: Content is protected !!