ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!” έχει γεύση Salted Caramel with Whisky!

Ok! Όλα τα Pop Up Projects μας έχουν γεύση Kayak -εννοείται!- απλά, αυτή την φορά, η καλύτερη και πιο πολυβραβευμένη Ελληνική εταιρία παγωτών ξεπέρασε και τον εαυτό της!
Tα αγαπημένα μας Kayak πέρα από κάθε φαντασία και μεράκι, δημιούργησαν την συγκλονιστική γεύση “Ουίσκι με Καραμελωμένα Πεκάν”, και την αφιερώνουν στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”!


Επιλέγοντας ευφάνταστα γευστικά μονοπάτια, «δένοντας» αρμονικά τη δημιουργικότητα με τη σιγουριά του κλασικού, η Kayak πετυχαίνει το απρόβλεπτο…
Το premium παγωτό της Kayak δημιουργείται με φρέσκο ελληνικό γάλα και ολόφρεσκα υλικά. Για το φετινό εορταστικό τραπέζι η πιο αγαπημένη και πολυ-βραβευμένη Ελληνική εταιρία, ανάμειξε το πλούσιο άρωμα του Whisky με τα Καραμελωμένα Πεκάν και το αποτέλεσμα θα αποτελέσει την γεύση των φετινών μας Χριστουγέννων.

Δύο αγαπημένες γεύσεις ενώνονται σε μία συγχορδία αισθήσεων για να εμπλουτίσουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας με μία γιορτινή νότα ξαφνιάσματος.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, για να κεράσουμε εσάς την συγκλονιστική αυτή νέα γεύση της Kayak, και τις “παραδοσιακές” αγαπημένες γεύσεις του παγωτατζή, τους μικρούς μας φίλους!
Δεν είναι Παγωτό, είναι the Christmas Count Down!

Spread the News & Join us!

error: Content is protected !!