ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project “Under the Greek Sun”: Όλα όσα θα συμβούν κάτω από τον υπέροχο Ελληνικό μας ήλιο…

Και να που ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα από όσο μπορείς να διανοηθείς, και να που φτάσαμε κιόλας στην όγδοη ημέρα του Μαΐου, και σε λιγότερες από είκοσι ημέρες θα σας υποδεχθούμε στο The Pop Up Project4, στο πολυαναμενόμενο και ίσως και πιο αγαπημένο από όλα, στο “Under the Greek Sun”.

Πολυαναμενόμενο γιατί από το βράδυ του Σαββάτου της 10ης Δεκεμβρίου όπου έκλεισαν τα φώτα του The Pop Up Project “Twinkle”, μας ρωτούσατε ήδη για το πότε θα γίνει το επόμενο. Πολυαναμενόμενο γιατί μας στέλνετε μηνύματα από το εξωτερικό για την ακριβή ημερομηνία του “Under the Greek Sun” για να βγάλετε αεροπορικά εισιτήρια. Πολυαναμενόμενο γιατί είχε την τιμή να έχει και δικό του Press Event, ένα Press Day που συζητήθηκε -για τους σωστούς λόγους- πολύ. Πολυαναμενόμενο γιατί ενδιαφέρεστε για οτιδήποτε το αφορά, γιατί μας ρωτάτε όλα όσα θέλετε να μάθετε, και θέλετε να μάθετε τα πάντα. Πολυαναμενόμενο γιατί πλέον, τα Pop Up Projects δεν τα αγαπάμε μόνο εμείς που τα δημιουργούμε, αλλά και όλοι εσείς που τους δίνετε ζωή.


Ίσως λοιπόν να είναι και το πιο αγαπημένο από όλα, γιατί είναι αυτό που μας αντιπροσωπεύει πιο πολύ και από τα τρία προηγούμενα του. Μυρίζει Ελλάδα, μυρίζει ήλιο και αλμύρα από το Αιγαίο.
Ναι, κάπως έτσι θα είναι το σκηνικό, η ατμόσφαιρα, τα αρώματα και τα χρώματα που θα στήσουμε η ομάδα του The Pop Up Project για να υποδεχθούμε όλους εσάς στο “Under the Greek Sun”, το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Αυτή την φορά μας τιμάει με την εμπιστοσύνη και με το κύρος που συνοδεύει το όνομα της, η Miele, η οποία ανέλαβε εξολοκλήρου και αποκλειστικά την χορηγική υποστήριξη του “Under the Greek Sun”, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως ο πήχης ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά, πως -no matter what- οι καλύτεροι προτιμούν να συνεργάζονται με τους καλύτερους. Και η Miele θα είναι μαζί μας το Σάββατο 27 Μαΐου δημιουργικά, ετοιμάζοντας μας μοναδικές εκπλήξεις, αφιερωμένες σε όλα όσα αντιπροσωπεύει το “Under the Greek Sun”, αφιερωμένες σε όλους εσάς.
Μαζί μας, θα είναι και η La Roche-Posay, για να μας χαρίσει patch “καρδιές”, για να μας μάθει πως να προστατέψουμε το δέρμα μας και το δέρμα των αγαπημένων μας προσώπων, δείχνοντας τους πως να απολαμβάνουν τον ήλιο με ασφάλεια, μέσα από το My UV Patch!
Έχουμε τόσα -μα τόσα- πολλά να σας πούμε, αλλά θα τα πούμε σιγά σιγά, και τα καλύτερα θα σας αφήσουμε να τα ανακαλύψετε μόνο σας, την ημέρα του The Pop Up Project!
Έως τότε, μπείτε στην σελίδα μας στο facebook, γίνετε φίλοι μας και ενημερωθείτε καθημερινά για όλα τα νέα της διοργάνωσης και των Ελλήνων σχεδιαστών & brands που θα λάβουν μέρος! Των καλύτερων…

Οι Σχεδιαστές μας:

2Κ10, ALEXANDRA KOUMBA, ANAPNOE, ANTHOS CRAFTS, ANTONIA KARRA, BEAD IT, BEELIGHTS.GR, BEST QUALITY, DETAILORS, DORA SYRROU, DRAMA QUEEN, EL CONCEPT, ELENA KARAVASILI, EMMANUELA SWIMWEAR, ETOILE CORAL, EUGENE, GOULANDRI, GRECIAN CHICK, GREEK PAREAKI, GREEK SALAD SANDALS, LA FENETRE, LARIMAR, LIEBE ANTA, LOOK AT ME, LUCIA BOUTIQUE, M BY MARA MYLONOPOULOU, MARIANNA, MITOS, MOST CHIC, ROSES ARE RED, SANDRINE & JO, SMARAGDI, SOPHIA KOUTSOUKOU, STEFANIA FRANGISTA, SUMMER ME, TAGARI BAG, TALIN, THE FASHION DESK, THE PENGUIN, TREASURE BOX BY ANNITA, TREIS, VANILE ON THE ROCK , VINYLIZE WALL DECO, WINGS, XANA SHOP, ΟΠΤΙΚΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ

 

Stay tuned & Spread the news,

Φαίη & Ιλεάνα xxx

error: Content is protected !!