ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project goes to Golden Hall! Join us…

Να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά…

Αυτό υποσχεθήκαμε η μία στην άλλη με τη Ιλεάνα, όταν τέσσερις διοργανώσεις πριν, ονειρευόμασταν και σχεδιάζαμε το πρώτο The Pop Up Project, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή. Να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, και με όπλα την εμπειρία, τον επαγγελματισμό, το κέφι και τα “θέλω” μας, να διοργανώσουμε τα πιο άρτια Pop Up Projects που έγιναν ποτέ σε αυτή την πόλη, να “ταρακουνήσουμε” με τον ενθουσιασμό μας τα λιμνάζοντα νερά, να “αναγκάσουμε” τους αντιγραφείς μας να μας αντιγράψουν, όσους υποστήριζαν πως η κρίση αποτελειώνει τους Έλληνες σχεδιαστές και τα Ελληνικά brands, να συμφωνήσουν τελικά μαζί μας πως… No matter What, Makers gonna Make!

Να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά λοιπόν, να βγάλουμε τους σχεδιαστές μας από μουντές αίθουσες ξενοδοχείων, και από άνευρες βεράντες κλαμπ, να φτιάξουμε το ομορφότερο σκηνικό για αυτούς σε ένα πραγματικό στολίδι της χώρας, σε ένα Μουσείο με μεγάλο κύρος, σαν αυτό της Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά.

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Φαίη Μπέη

Και εσείς ανταποκριθήκατε. Και ήρθατε. Και διαπιστώσατε όλα όσα σας είχαμε υποσχεθεί, και γίνατε μέρος της γιορτής. Και ήρθατε ξανά. Και πριν το καταλάβουμε καλά καλά, γίναμε χιλιάδες. Πολλές… Και οι πενήντα περίπου Έλληνες σχεδιαστές και brands βρήκαν -επιτέλους- το κοινό που τους ακολουθεί, που τώρα ξέρει που θα τους βρει όλους μαζεμένους και περιμένει πως και πως την ημερομηνία του επόμενου The Pop Up Project, που καθιερωμένα πια, διαδραματίζονται στις αρχές του καλοκαιριού και στην καρδιά του Δεκεμβρίου.

Making things happen…

Να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά λοιπόν, και το επόμενο The Pop Up Project να βγει από τον φυσικό του χώρο, από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, να δοκιμάσει την τύχη του στο Καλύτερο Εμπορικό Κέντρο της Ευρώπης, ναι, στο “Golden Hall”, και να κρατήσει έναν ολόκληρο μήνα!

Όχι έναν τυχαίο μήνα βέβαια, όπως τίποτα δεν είναι τυχαία άλλωστε στα The Pop Up Projects…
Το The Pop Up Project goes to Golden Hall, θα πραγματοποιηθεί από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου, έναν μήνα πολύ δυνατό εμπορικά, όπου οι συμμετέχοντες μας θα παρουσιάσουν τις πρώτες τους AW’17-’18 Συλλογές, στο πιο απαιτητικό αγοραστικό κοινό της Αθήνας, στο κοινό του Golden Hall!

Όπως ήδη φαντάζεστε όσοι επισκέπτεστε τα The Pop Up Project μας, τα αγαπάτε και ψωνίζετε από αυτά, στόχος μας αυτή την φορά δεν είναι να ανοίξουμε -έστω και για έναν μόνο μήνα- άλλη μία όμορφη boutique σε ένα Εμπορικό Κέντρο γεμάτο εκπληκτικές boutique, αλλά να διαμορφώσουμε έναν χώρο υψηλών αισθητικά προδιαγραφών, όπως αντίστοιχων Pop Ups σε Μητροπόλεις του κόσμου, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να αφεθεί στην μαγεία του ατμοσφαιρικού σκηνικού του, να πιει το ποτό του, να ενημερωθεί για τις τάσεις από τους ίδιους τους σχεδιαστές, να επιλέξει τα δώρα του από το ειδικό department με τα Art Books & Objects και φυσικά, να δώσει τα ραντεβού του σε ένα από τα αλλεπάλληλα events που θα διοργανώνουμε για να σας υποδεχθούμε.

Σε ένα Pop Up Project γεμάτο ζωντάνια, που κάθε εβδομάδα θα ανανεώνονται οι σχεδιαστές και οι συλλογές, ένα πάρτι που θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα! Ένα μήνα πριν το The Pop Up Project5, τον Δεκέμβριο που μας έρχεται, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Οι Pop Uppers μας έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, αν θέλετε και το δικό σας brand να λάβει μέρος στο μεγαλύτερο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στείλτε μας mail στο: info@thepopupproject.gr

Με την υπογραφή:

Spread the news and Stay tuned,

Yours,

Fay & Ileana xxx

error: Content is protected !!