ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η πολυτελής συλλογή περιποίησης που χρειάζεται η επιδερμίδα μου στις διακοπές μου!

Στο τηλέφωνο πριν ένα μήνα περίπου που με πήρε ο υπεύθυνος των Δημοσίων Σχέσεων της ARTISTRY™ , μίας από τις πέντε μεγαλύτερες σε πωλήσεις εταιρίες περιποίησης της επιδερμίδας, μου τα είχε πει όλα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να τον πιστέψω με μιας και να σας τα μεταφέρω εάν δεν τα δοκίμαζα εγώ πρώτα. Στο πρώτο τηλέφωνο μερικές μέρες μετά, διέκρινα μάλιστα μία αγωνία στην φωνή του: “Την λάβατε την συλλογή;”. Μία αγωνία στην φωνή σαν να μου έστελνε συλλογή με σπάνια διαμάντια. Λες; Στα τηλέφωνα που ακολούθησαν, με ρωτούσε ξανά και ξανά πως μου φάνηκαν. Αν ίσχυαν όσα υπόσχονταν οι περγαμηνές του, αν επιβεβαιώνονταν και από εμένα -όπως σε αρκετές άλλες “δύσπιστες” bloggers ανά τον κόσμο- όλα όσα υπέροχα μας περιέγραφε η Maud Pansing, Vice President of Global Beauty της Amway.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η blogger δεν είναι μόνο “δύσπιστη” αλλά προσθέτει κι έναν βαθμό δυσκολίας παραπάνω: Πήρα την συλλογή με τα προϊόντα ARTISTRY SUPREME LX™ Regenerating Cream και την ARTISTRY SUPEME LX™ Regenerating Eye Cream, μαζί μου στις διακοπές μου, τώρα που η επιδερμίδα μου χρειάζεται όσα πολύτιμα διαθέτει η φύση και η επιστήμη ώστε να αντεπεξέλθει στην απαιτητική συνέχεια της χρονιάς. Και ναι, η “δύσπιστη” blogger όχι μόνο επιβεβαιώνει όλες τις έως τώρα υποσχέσεις, αλλά είναι διπλά χαρούμενη που θα σας ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο των πρωτοποριακών συστατικών της και των επαναστατικών αποτελεσμάτων της.
Follow me…

Η κύρια αιτία γήρανσης της επιδερμίδας εντοπίζεται στους βιορυθμούς του σώματος. Όταν συγχρονίζονται και ενεργοποιούνται, η επιδερμίδα λειτουργεί σωστά και φαίνεται πιο νεανική. Ωστόσο, καθώς το σώμα μεγαλώνει, αυτοί οι ρυθμοί αποσυγχρονίζονται.
Είναι εφικτός ο εκ νέου συγχρονισμός των νεανικών ρυθμών του δέρματος; Αυτό ήταν το ερώτημα που τέθηκε στην επιστημονική ομάδα της ARTISTRY™, η οποία αποφάνθηκε θετικά με τη δημιουργία της σειράς ARTISTRY SUPREME LX™. Η συλλογή αποτελείται από δύο προϊόντα, την ARTISTRY SUPREME LX™ Regenerating Cream και την ARTISTRY SUPEME LX™ Regenerating Eye Cream, που εμπεριέχουν τα πιο πρωτοποριακά συστατικά στο οπλοστάσιο της Amway για την περιποίηση της επιδερμίδας, προσφέροντας επαναστατικά αποτελέσματα.
«Η συλλογή ARTISTRY SUPREME LX™ είναι μια πολυτελής συλλογή περιποίησης της επιδερμίδας που δε μοιάζει με καμία απ’ όσες έχει προσφέρει ως τώρα η ARTISTRY™», λέει η Maud Pansing, Vice President of Global Beauty της Amway. «Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, καθώς, μετά τη χρήση των εξαιρετικά πολυτελών αυτών προϊόντων, οι γυναίκες μας είπαν ότι η επιδερμίδα τους φαινόταν πιο νέα, σφριγηλή και λαμπερή από ποτέ!».
Το μυστικό βρίσκεται στην Ενέργεια της Επιδερμίδας.
Η προηγμένη κυτταρική έρευνα στην οποία προχώρησαν οι επιστήμονες της ARTISTRY™ τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η ολοκληρωμένη μείωση της ορατής γήρανσης εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια των 24ωρων βιορυθμών της επιδερμίδας. Αυτό το εύρημα οδήγησε στην ανακάλυψη ενός φυτικού καταλύτη που θα μπορούσε να προκαλέσει τον επανασυγχρονισμό τους, βοηθώντας έτσι την αναζωογόνηση της νεανικής εμφάνισης της επιδερμίδας.
Στο πλαίσιο διεθνούς έρευνας, οι επιστήμονες της ARTISTRY™ συνεργάστηκαν με ένα παγκοσμίως γνωστό κέντρο βοτανοθεραπείας και παγκόσμιο ηγέτη στην επιστήμη των φυτών. Περισσότερα από 300 φυτά από κάθε γωνιά του κόσμου αξιολογήθηκαν σχολαστικά πριν οι επιστήμονες της ARTISTRY™ επιλέξουν ένα εκπληκτικά όμορφο και ισχυρό είδος φυτού, τη Gardenia Grandiflora.


«Μέσα στα Βλαστοκύτταρα αυτού του υπέροχου φυτού ανακαλύψαμε ιδιότητες που του επιτρέπουν ν’ ανθίσει ακόμη και στα πιο αφιλόξενα κλίματα», σημειώνει ο Paul Seehra, Ph.D., Director Global Technology Discovery. «Στη συνέχεια, συνεργαστήκαμε με έναν παγκόσμιο ηγέτη στη βοτανική έρευνα και την επιστήμη των φυτών που αξιοποίησε μια αποκλειστική βιοτεχνολογική διαδικασία για την απόσταξη των Βλαστοκυττάρων της Gardenia Grandiflora, δημιουργώντας ένα καθαρό, σταθεροποιημένο ελιξίριο. Αυτό το ισχυρό εκχύλισμα βοηθά στον επανασυγχρονισμό των φυσικών βιορυθμών της επιδερμίδας και ενισχύει την ικανότητά της ν’ ανανεώνει τη φυσική, νεανική της ενέργεια.» Και τα δύο προϊόντα της συλλογής ARTISTRY SUPREME LX™ αξιοποιούν τις αναζωογονητικές δυνάμεις αυτών των εκχυλισμάτων από Βλαστοκύτταρα της Gardenia Grandiflora.
Το αποκλειστικό Σύμπλεγμα CellEffect24 συμπληρώνει τα εκχυλίσματα Βλαστοκυττάρων της Gardenia Grandiflora και συμβάλλει στην ενίσχυση της ικανότητας της επιδερμίδας να ενεργοποιείται. Αυτή η τεχνολογία νέας γενιάς εμπλουτίζεται άψογα με χρυσό 24 καρατιών, που επιτρέπει την οπτική διάχυση του φωτός, επηρεάζοντας την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, οι ουσίες Καρδιολιπίνη και L-Kαρνοσίνη, βοηθούν στην ενεργοποίηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Στα προϊόντα περιλαμβάνονται επίσης ουσίες προερχόμενες από τις οργανικές φάρμες της Nutrilite™, όπως το εκχύλισμα πράσινου κερασιού Acerola, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους, το κατοχυρωμένο εκχύλισμα φύλλων σπανακιού της Nutrilite™, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής ικανότητας της επιδερμίδας για επανόρθωση, αλλά και το Σύμπλεγμα Rhodiola, το οποίο βοηθά στον επανασυγχρονισμό των φυσικών βιορυθμών της επιδερμίδας.
«Το Σύμπλεγμα CellEffect24 είναι ένα ισχυρό μίγμα εξαιρετικά αποτελεσματικών και αποκλειστικών συστατικών», προσθέτει ο Seehra. «Άμεσα, αλλά και με την πάροδο του χρόνου, τα προϊόντα που περιέχουν αυτή την τεχνολογία πολλαπλών φάσεων ανανεώνουν, ενεργοποιούν, αποκαθιστούν και προστατεύουν την επιδερμίδα, έτσι ώστε να φαίνεται και να λειτουργεί καλύτερα απ’ ό,τι πριν.» Ο εργαστηριακός έλεγχος του μίγματος συστατικών της συλλογής ARTISTRY SUPREME LX™ που περιλαμβάνει τόσο το Σύμπλεγμα CellEffect24 όσο και τα εκχυλίσματα Βλαστοκυττάρων της Gardenia Grandiflora, έδειξε αύξηση του ενεργειακού δείκτη της επιδερμίδας κατά 68 φορές σε σύγκριση με τα κύτταρα που δεν είχαν υποστεί θεραπεία.*
«Από τη μορφή ως τη λειτουργία της, αυτή η νέα γενιά προϊόντων πολυτελείας για την περιποίηση της επιδερμίδας εκπροσωπεί επάξια το πνεύμα καινοτομίας και εφευρετικότητας που χαρακτηρίζει την ARTISTRY™», προσθέτει η Pansing. «Ενδυναμώνοντας την επιδερμίδα και επιτρέποντάς της να λειτουργεί σαν να ήταν έως και 15 χρόνια νεότερη, η συλλογή ARTISTRY SUPREME LX™ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γυναικών παντού. Τα αποτελέσματα των ερευνών μας μιλούν από μόνα τους.»

*Ο Δείκτης Ενέργειας δοκιμάστηκε με μια in vitro δοκιμαστική μέθοδο σε κύτταρα Ανθρώπινης Δερματικής Ιντερφερόνης με τεχνολογία που προκύπτει από το μίγμα συστατικών της συλλογής ARTISTRY SUPREME LX™ (συμπεριλαμβανομένων των εκχυλισμάτων Βλαστοκυττάρων της Gardenia Grandiflora και του Συμπλέγματος CellEffect24).

It’s good to know: Η ARTISTRY™ βρίσκεται ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες σε πωλήσεις εταιρίες περιποίησης της επιδερμίδας. Τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς της Amway είναι υψηλών προδιαγραφών και είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της σε όλο τον κόσμο.

Καλή συνέχεια διακοπών! xxx

error: Content is protected !!