Ποιους είδαμε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου!

30/08/2019 • LIFESTYLE

Την πρώτη του ομιλία ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε εχθές ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. Στην ομιλία του σημείωσε ότι καθήκον όλων είναι να φτάσουν τη Θεσσαλονίκη στην ακμή που της αρμόζει. Ζήτησε από την ομάδα του πολλή και σκληρή δουλειά και πρόσθεσε ότι δικαιούμαστε να ζούμε σε μια πόλη καθαρή, νοικοκυρεμένη, αισθητικά όμορφη και λειτουργική.
Παράλληλα έστειλε, μήνυμα ενότητας προς όλους, λέγοντας “αρκετά με τους διχασμούς και τις ρηχές αντιπαραθέσεις” και απηύθυνε κάλεσμα προς όλους για μια συμμαχία για το καλό της Θεσσαλονίκης.
«Η Θεσσαλονίκη μας καλεί. Το παρόν απαιτεί. Το μέλλον μας προκαλεί.»
Είμαστε εδώ, είμαστε έτοιμοι και είμαστε όλοι μαζί. Από αύριο, λοιπόν, λιγότεροι λόγοι και περισσότερο έργο. Και όπως μου είχε πει ένας πολύτιμος δάσκαλος μου στο Πειραματικό Σχολείο, ο αείμνηστος Χρίστος Τσολάκης όταν ξεκινούσα τα πρώτα βήματα γνώσης και προσπάθειας «Θέλω από εσάς 3 πράγματα: δουλειά, δουλειά και δουλειά!» ανέφερε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Ζέρβας.

Η KRS Group προχωρά σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την καταπολέμηση του αθέμιτου ανταγωνισμού και την προστασία των δικαιωμάτων δημιουργίας της μόνης λογιστικής εφαρμογής που προσφέρει πλήρη οικονομικό έλεγχο και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, του KRS Reporting.
Μετά την επιτυχημένη επίσημη παρουσίαση της εφαρμογής στις 6/5/2019 εμφανίστηκαν εργαλεία των οποίων οι δημιουργοί επικαλούνται ψευδώς ότι παρέχουν τις ίδιες λειτουργίες με το KRS Reporting. Κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό καθώς για την υλοποίηση του συγκεκριμένου εργαλείου απαιτήθηκε πολύμηνος σχεδιασμός και μια μεγάλη επένδυση που εξασφάλισαν την αξιοπιστία των προσφερόμενων αποτελεσμάτων και την ασφάλεια δεδομένων του χρήστη.
Στην προσπάθειά τους να εξαπατήσουν τους καταναλωτές οι αντιγραφείς διατήρησαν σκόπιμα κοινά με το πρωτότυπο εικαστικά στοιχεία όπως χρώματα και διαγράμματα αλλά και λεκτικά μηνύματα.
Η KRS Group θα ήθελε να δηλώσει ότι το μόνο αυθεντικό εργαλείο λογιστικής και φορολογικής ενημέρωσης είναι το KRS Reporting και δικαίωμα χρήσης έχουν αποκλειστικά και μόνο οι πελάτες της εταιρίας.
Στην φωτογραφία, ο Κωνσταντίνος Ράικος κατά την επίσημη παρουσίαση της εφαρμογής KRS Reporting στο Μουσείο Μπενάκη

Ένα καινούργιο μυστικό ομορφιάς από τον Δρ. Έκτορα Χατζηπαναγή. Πρόκειται για το Slim-Tight, ένα πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης του δέρματος. Σχεδιασμένο ειδικά από τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Έκτορα Χατζηπαναγή, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας του στην αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων όπως η λιποδυστροφία και η περίσσεια δέρματος σε ασθενείς μετά από εγκυμοσύνη ή μαζική απώλεια βάρους, το Slim-Tight έρχεται να αναθεωρήσει ριζικά το πως προσεγγίζεται το τοπικό πάχος και η σωματική χαλάρωση, χωρίς χειρουργείο. Αντί να προσφέρει, όπως γίνεται συνήθως, ένα πακέτο ενός συγκεκριμένου είδους θεραπείας, το Slim-Tight συνδυάζει έξυπνα τρεις μοναδικές τεχνολογίες σε ένα ενιαίο πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών, που στοχεύει να δώσει το τέλειο σώμα σε μόλις 2 εβδομάδες!
• Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;
Το Slim-Tight αποτελείται από τέσσερις συνεδρίες θεραπείας, κάθε μια από τις οποίες στοχεύει με διαφορετικό τρόπο στη μόνιμη αφαίρεση του τοπικού πάχους και στη σύσφιξη σου δέρματος.
• Πρώτη συνεδρία: 3D Κρυολιπόλυση CLATUU 360 για ψύξη και μόνιμη καταστροφή των επίμονων λιποκυττάρων στη στοχευμένη περιοχή τοπικού πάχους.
• Δεύτερη & Τρίτη συνεδρία: Συνδυασμός Ultraspeed και Ραδιοσυχνοτήτων Accent Prime για διάχυτη λιπόλυση και μόνιμη απομάκρυνση λίπους στη γύρω περιοχή μέσω υπερήχων υψηλής έντασης, ακολουθούμενη από μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα για διέγερση του συνδετικού ιστού, σύσφιξη του δέρματος και μείωση της κυτταρίτιδας.
• Τέταρτη συνεδρία: Λιπομασάζ LPG για διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας για αποτελεσματική απομάκρυνση των νεκρών λιποκυττάρων και ταχεία μείωση του πρηξίματος των ιστών.
• Τι κάνει το πρόγραμμα να διαφέρει από άλλες θεραπείες;
Ενώ το πρόγραμμα Slim-Tight βασίζεται σε τρεις ήδη εδραιωμένες τεχνολογίες, δηλαδή στην κρυολιπόλυση, στη λιπόλυση υποβοηθούμενη από υπερήχους και σύσφιξη του δέρματος με τη βοήθεια ραδιοσυχνότητας, και στο LPG λιπομασάζ, το πρόγραμμα διαφέρει από τις περισσότερες άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις, καθώς συνδυάζει έξυπνα αυτές τις τεχνολογίες σε ένα ενιαίο και εντατικό σχέδιο δράσης. Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για καθεμία από αυτές θεραπείες, το πρόγραμμα έχει την ικανότητα να διεγείρει ταυτόχρονα πολλαπλές βιολογικές διαδικασίες, αντί να το κάνει αυτό διαδοχικά. Ως αποτέλεσμα, η τοπική καταστροφή του λίπους και η σύσφιξη του δέρματος εμφανίζονται πιο δραστικά και ταχύτερα, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται και η μείωση του συνοδευτικού οιδήματος των ιστών. Το πρόγραμμα Slim-Tight μπορεί να σας δώσει ορατά αποτελέσματα σε μόλις δύο εβδομάδες, αντί για τους τρεις ή τέσσερις μήνες που συνήθως απαιτούνται όταν αυτές οι θεραπείες διεξάγονται μεμονωμένα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.perfect-blue.com, τηλ: 210 8958612

Τα SkourasMed είναι ένα ιατρικό κέντρο εφαρμογών υγείας και ομορφιάς. «Τα SkourasMed είναι μία οικογενειακή υπόθεση και ο άνθρωπος που μας εμπιστεύεται γίνεται μέλος της οικογένειάς μας» τονίζει η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος των SkourasMed.
Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και της σύγχρονης αισθητικής έχει καταστήσει την ομορφιά εφικτή. Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Λύση που ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη σε ρεαλιστικές προσδοκίες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις.
Εμπιστευθείτε την εμφάνισή σας στους γιατρούς των SkourasMed σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ρόδο και λύστε οριστικά κάθε αισθητικό πρόβλημα που σας απασχολεί!
Στην φωτογραφία, η Έλενα Σκούρα, Διευθύνουσα Σύμβουλος των SkourasMed

Μοντέλο, παρουσιάστρια, Youtuber και fashionista. Η Μαντώ Γαστεράτου είναι ένα από τα πρόσωπα της showbiz που αγαπάμε να ακολουθούμε. Η Μαντώ είναι στα καλύτερα της και αυτό φαίνεται…
Η γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα must have αξεσουάρ του καλοκαιριού που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα.
Για την εμφάνιση της η Μαντώ επέλεξε μαύρη ψάθινη τσάντα και καπέλο από την συλλογή DOCA Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019.

Το « Άσπρο Πιάτο» βρίσκεται στην όμορφη Πάρο και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Με τις κορυφαίες δημιουργίες του Γιώργου Παπαϊωάννου, η κουζίνα του εστιατορίου σίγουρα θα σας κατακτήσει.
Oι λιτές κάτασπρες γραμμές του εστιατορίου συνδυάζονται σε απόλυτη αρμονία με το απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου, ένα σκηνικό απαράμιλλου κάλους που συνδυάζει κορυφαία ελληνική δημιουργική κουζίνα, με επιρροές από την Μεσόγειο και ιδιαίτερη έμφαση στα θαλασσινά, καθώς και μια πλούσια κάβα με τις καλύτερες ετικέτες κρασιών.
Στην φωτογραφία ο Γιώργος Παπαϊωάννου

Ελίνα Μπακατσέλου, Γιώργος Ντάβλας

Η οικογενειακή επιχείρηση της Ρούλας Ρουβά στα Επτάνησα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατέχει τον τίτλο του Καλύτερου Μεσιτικού Γραφείου στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα European Property Awards, το μεσιτικό γραφείο της Ρούλας Ρουβά, βρίσκεται στην κορυφή για τρίτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. Φέτος προστέθηκε ακόμα μία σημαντική διάκριση, αυτή του καλύτερου Marketing.
Η Ρουβά Ρούλα είναι ιδρύτρια & Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Εταιριών RR Group of Companies, Roula Rouva Corfu Leading Agency, RR Luxury Travel & RR Concierge Services.
Το δυναμικό της επιτυχημένης εταιρίας απαρτίζουν έμπειροι μεσίτες, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί κ.α. Με έδρα την Κέρκυρα, το γνωστό μεσιτικό γραφείο διαθέτει παραρτήματα σε Παξούς και Γλυφάδα Αττικής.
Στην φωτογραφία, Ρούλα Ρουβά, Μαρία Michelle Ρουβά

Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν κάνοντας διάλειμμα από τα τηλεοπτικά γυρίσματα του πολύ αναμενόμενου σίριαλ Λόγω Τιμής, επέλεξε να επισκεφθεί ένα από τα αγαπημένα της καταστήματα Bella P. στη Νέα Σμύρνη. Το κατάστημα που προτιμά για τις αγορές της η όμορφη ηθοποιός, ανήκει στην ελληνική βιοτεχνία ρούχων PR Clothes με τα brands Bella P., Jupe και Etcetera.

Τον Σάκη Τανιμανίδη και την Πηγή Δεβετζή, συνάντησε σε δείπνο ο γνωστός κοσμηματοπώλης Γιάννης Γκόφας, συνοδευόμενος από την κόρη του Χαρά Γκόφα στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου.
H πολυετής ενασχόληση της οικογένειας Γκόφα με τον κλάδο των κοσμηματοπωλών, έχει δημιουργήσει ισχυρούς εμπορικούς δεσμούς με κορυφαίες Ελβετικές μπράντες της υψηλής ωρολογοποιίας. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίων επαγγελματικών επιθυμιών, αποτελούν τα εχέγγυα για αποκλειστικότητες και μοναδικές συνεργασίες της GOFAS Jewelry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons