ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πλεκτά φύκια και μεταξωτές κορδέλες από την Carolina Herrera!

Η προστιθέμενη αξία που περιβάλλει ένα χειροποίητο προϊόν γίνεται όλο και πιο σημαντική, χάρη όχι μόνο στο ίδιο το τελικό προϊόν, αλλά και στη δημιουργική διαδικασία που εμπλέκεται στην κατασκευή κάθε μεμονωμένου συστατικού του. Τα ευγενή υλικά συνδυάζονται αρμονικά με την εμπειρία των τεχνιτών για τη δημιουργία διαχρονικών κομματιών.

Η τσάντα Duchess είναι αφιερωμένη στην κομψότητα και το στυλ που κάνουν ένα άτομο να ξεχωρίζει από το πλήθος. Είναι η τσάντα στην οποία η τεχνική πλεξίματος φυκιών είναι πιο ορατή, με το δέρμα να τοποθετείται πιο διακριτικά, διατηρώντας παράλληλα τη σημασία του.

Η νέα συλλογή Seagrass του οίκου CH Carolina Herrera αποτίνει φόρο τιμής στην ικανότητα των τεχνιτών του. Με αυτόν τον τρόπο, η Carolina Herrera υπογραμμίζει τη σημασία της ενσωμάτωσης διαφορετικών χειροποίητων τεχνικών που υποστηρίζουν τις παραδοσιακές τέχνες, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει την πιο σύγχρονη πλευρά τους.


Με αυτήν την ιδέα κατά νου η συλλογή Seagrass γεννήθηκε, με βάση τη διαδικασία στην οποία οι τσάντες κατασκευάζονται με τα χέρια χρησιμοποιώντας πλεκτά φύκια.

Τα εξειδικευμένα χέρια υφαίνουν τα στελέχη αυτού του θαλάσσιου φυτού για να δημιουργήσουν το σώμα των τσαντών πριν τα συνδυάσουν με το αποκλειστικό δέρμα Baobab του οίκου Carolina Herrera.


Οι διάσημες τσάντες του οίκου Vendôme, Baret, Duchess και Initials Insignia, κατασκευάστηκαν εκ νέου χρησιμοποιώντας αυτή την ιδιαίτερη τεχνική που απαιτεί κατά μέσο όρο 80 μέτρα σχοινί από φύκια. Το υλικό πλέκεται προσεκτικά για 6 έως 10 ώρες πριν ενσωματωθεί με τα δερμάτινα κομμάτια, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εξαιρετικές τσάντες με αυθεντικές γραμμές και αρμονικές αναλογίες.

Πόσο Φαίη…. Όχι πες μου, πόσο Φαίη….! Love it!!!

Ολοκληρωμένη τη συλλογή από τις “It” bags του Οίκου, μπορείς να τη βρεις στην CH Carolina Herrera Athens boutique , στο Golden Hall.

error: Content is protected !!