ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η  Playmobile Play & Give απέδειξε για ακόμα μια φορά στην πράξη την ευαισθησία και την κοινωνικά υπεύθυνη στάση της, διοργανώνοντας μια ειδική εκδήλωση στο Athens Metro Mall , στον Άγιο Δημήτριο για την στήριξη του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας και την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που είναι το νέο μεγάλο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”.

Γονείς και παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Playmobile Hellas , και βρέθηκαν στο Athens Metro Mal για έναν πολύ σημαντικό σκοπό: την ευαισθητοποίηση όλων για τα παιδιά σε ανάγκη. Οι εκπρόσωποι της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών περίμεναν τον κόσμο στον παιδότοπο , για να τους ενημερώσουν αλλά και για τη λήψη δειγμάτων όσων επιθυμούσαν να εγγραφούν εθελοντές δότες.

Η Μαρία Νικόλτσιου με τα παιδιά της, Αθηνά και Λευτέρη

Η Μαρία Νικόλτσιου με τα παιδιά της, Αθηνά και Λευτέρη

Ήταν μία ιδανική ευκαιρία για όλους όσους βρέθηκαν στο Athens Metro Mall να γίνουν εθελοντές δότες, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών να εξασφαλίσει το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή όλων των παιδιών που το χρειάζονται.

Η Νόνη Δούνια με την κόρη της Ρία

Η Νόνη Δούνια με την κόρη της Ρία

Αναστασία Μανιάτη, Γεωργία Τσαγκαράκη

Αναστασία Μανιάτη, Γεωργία Τσαγκαράκη

error: Content is protected !!