ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πλατινένιο το Spetses mini Marathon στα Fitness Awards 2022!

Με την ύψιστη τιμητική διάκριση Platinum τιμήθηκε το Spetses mini Marathon σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του θεσμού των Fitness Awards!
Αποκομίζοντας το πλατινένιο αλλά και ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Public Fitness Event” το Spetses mini Marathon απέδειξε στην επέτειο συμπλήρωσης δέκα χρόνων ζωής ότι αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση ερασιτεχνικού αθλητισμού εκτός αστικών κέντρων στη χώρα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Τουρισμού, κυρία Σοφία Ζαχαράκη, η οποία είχε δώσει δυναμικό παρών στην διοργάνωση, τον περασμένο Οκτώβριο, στηρίζοντας ενεργά από την πλευρά της, πρωτοβουλίες τόνωσης του αθλητικού τουριστικού προϊόντος της χώρας.
Highlight της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή του platinum βραβείου, για το οποίο ανέβηκαν στη σκηνή και παρέλαβαν από κοινού, η κα Ζαχαράκη μαζί με την CEO Communication Lab & Πρόεδρο Spetses mini Marathon Μαρίνα- Λύδα Κουταρέλλη.

Σοφία Ζαχαράκη – Υφυπουργός Τουρισμού / Μαρίνα Κουταρέλλη –Πρόεδρος Spetses mini Marathon

Για την σημαντική αυτή βράβευση η κυρία Κουταρέλλη δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και περήφανοι για τη μεγάλη αυτή διάκριση! Συμπληρώνοντας μια δεκαετία ζωής το Spetses mini Marathon αποδεικνύει περίτρανα ότι μέσα από σταθερή, οργανωμένη και μεθοδική δουλειά, δικαίως θεωρείται το κορυφαίο multi sport event ερασιτεχνικού αθλητισμού της χώρας. Αποτελώντας το πρώτο case study αθλητικού τουρισμού της χώρας, έχει θέσει από το 2011 τις βάσεις για την διαφήμιση της χώρας στο εξωτερικό με την ανάδειξη του αθλητικού τουριστικού προϊόντος, επιτυγχάνοντας παράλληλα, την επέκταση της τουριστικής σεζόν και ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Σπετσών, τους εθελοντές, τους αθλητές, τους συμμετέχοντες αλλά και τους θεσμικούς φορείς που στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα μας.»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης / Μαρίνα Κουταρέλλη/ Θοδωρής Φίλιππας/ Άννα Δρούγκα – Η ομάδα της Communication Lab

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης/ Αννα Δρούγκα/ Θοδωρής Φίλιππας/ Σοφία Ζαχαράκη- Υφυπουργός Τουρισμού/ Μαρίνα Κουταρέλλη/ Νάνσυ Ζαμπέλη- Διευθύντρια Επικοινωνίας Garmin Greece/ Μαριάνθη Σκορδίλη- CEO Garmin Greece/ Δημήτρης Κουλούρης/ Κωνσταντίνος Χαλιόρης- Γενικός Συντονιστής ΟΑΚΑ

Μαρίνα Κουταρέλλη – Πρόεδρος Spetses mini Marathon / Κωνσταντίνος Χαλιορής- Γενικός Συντονιστής ΟΑΚΑ/ Σοφία Ζαχαράκη – Υφυπουργός Τουρισμού

Από την πλευρά η κυρία Ζαχαράκη τόνισε: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλες και όλους που λαμβάνουν σήμερα βραβείο και συνολικότερα όσες και όσους, με μεράκι και με επιμονή, σε πείσμα των συνθηκών, δίνουν όλο τους το είναι στη δουλειά που αγαπούν, στο fitness και στις επιχειρήσεις και εργαζομένους που το στηρίζουν. Ειδικότερα το κομμάτι του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα – με λαμπρές διοργανώσεις όπως το Spetses mini Marathon – έχει φωτεινό μέλλον μπροστά του, και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να αξιοποιήσουμε τις πολλές ευκαιρίες που προσφέρει για τη χώρα και το συνολικό τουριστικό της προϊόν».

error: Content is protected !!