ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το πιο unexpected Vodka party της ζωής μου & το brunch the day after…

Drinking good wine with good food in good company is one of life’s most civilized pleasures…

Tα μόνα που γνωρίζω είναι πως στις 7 το απόγευμα είμαι καλεσμένη στο μπαρ του Le Logis για ένα Make your own Grey Goose Cocktail party, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει δείπνο στην επίσημη τραπεζαρία. Πόσο λίγες πληροφορίες για όλα όσα θα ακολουθήσουν, για όλα όσα θα διαδραματιστούν, εδώ, στην μέση των καταπράσινων εκτάσεων στην καρδιά του Cognac και του γραφικού Juillac-Le-Coq, στους επιβλητικούς χώρους του Le Logis, που ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία, παρά μόνο για τους θησαυρούς που αγκαλιάζουν με τρυφερότητα τα βαρέλια στα σκοτεινά κελάρια αυτού εδώ του πύργου του 17ου αιώνα…


Κάπως έτσι επιβλητικό, βαρύ και κλασικό σαν την ίδια του την ιστορία, σαν βγαλμένο από τα παραμύθια φανταζόμουν το κεντρικό μπαρ του Le Logis, και κοίτα που κανένα κλισέ δεν χωράει στην απαράμιλλη αισθητική του.


Speechless…

Follow me…

Το μεγάλο μπαρ του Le Logis είναι μοντέρνο, sexy, θα μπορούσε να βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, κιόμως βρίσκεται στην καρδιά του French country side!

Εδώ μέσα συνυπάρχουν όλα όσα ονειρεύονται τα πιο popular & famous prive clubs του κόσμου… Πόσοι διακοσμητές να έχουν επιμεληθεί αυτόν εδώ τον χώρο, αναρωτιέμαι καθώς σερβίρω στον εαυτό μου μία βότκα με πάγο. Να κάτι ακόμα άλλο που είναι φανταστικό. Μπαίνεις στο μπαρ και κάνεις ό,τι θέλεις, σαν το μπαρ του σπιτιού σου. Όμως, είμαι σίγουρη πως δεν είναι έτσι το μπαρ του σπιτιού σου. Τουλάχιστον, όχι του δικού μου σπιτιού…

Λοιπόν, η Τζόση Βιτζηλαίου, PR Manager της ΑΜΒΥΞ, και η Μίκα Χούντα, Events Manager της αγαπημένης εταιρίας, μας ενημερώνουν πως με την βοήθεια της συμπαθέστατης -και με κορυφαίο χιούμορ από ότι αντιληφθήκαμε πολύ γρήγορα- Mixologist του Le Logis, θα φτιάξουμε μόνοι μας τα cocktails που θα πιούμε.

Let’s have some fun!!!

Ποιος ξέρει την σωστή συνταγή για ένα πραγματικά σωστό Dry Martini?

H Grey Goose φυσικά!

Σας έχω κι άλλο! Grey Goose Le Grand Fizz Recipe…

Νικόλας Μάστορας, Μίκα Χούντα και Τζόση Βιτζηλαίου, επί τω έργω…

Best party ever!!!

Fifty Shades of Grey Goose sounds far more interesting to me!

Γιώργος Πράσινος, Τζόση Βιτζηλαίου, Ιλιάδα Κλάγκου, Χρήστος Χατζηιωάννου και Άρης Καβατζίκης με την Mixologist του Le Logis

Cheers!

Φωτεινή Βλαχάκη, Νικόλας Μάστορας

Μίκα Χούντα, Mr. Green, Τζόση Βιτζηλαίου

Των Cocktails ακολουθεί δείπνο στην τραπεζιαρία του Αρχοντικού….

Magnifique!

Le menu…

Σόνια Καζόνι, Γιώργος Πράσινος, Μίκα Χούντα

You can’t buy happiness but you can buy vodka which is basically the same thing!

Αύριο φεύγουμε για Αθήνα, σήμερα είναι το αποχαιρετιστήριο δείπνο μας σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο που κρύβεται περήφανος ανά τους αιώνες στην καταπράσινη αγκαλιά της βορειοδυτικής Γαλλίας…

Ο Άρης Καβατζίκης, πιο περήφανος από ποτέ για το ψωμί που ζύμωσε και έψησε ολομόναχος!

Same here…

Τις ίδιες στιγμές έξω από το παράθυρο μας…

Αμέσως μετά το δείπνο, η παρέα μας συνεχίζει στα σαλόνια του Le Logis, για μερικά ποτά ακόμη -φυσικά- και παντομίμα δίπλα στο τζάκι, με γέλια και πειράγματα έως το πρωί…

Good Girls are made of Sugar and Spice…But me and my Girlfriends are made of Vodka and Ice!!!

Το επόμενο πρωί…ξυπνάμε μεσημέρι. Of course. Μας έχει ήδη ειδοποιήσει ο ευγενέστατος μετρ του πύργου (κοίτα να δεις πόσο εύκολα συνηθίζεις στην ιδέα πως ζεις σε πύργο και έχεις και μετρ… 🙂 ) πως μπορούμε να κοιμηθούμε όσο θέλουμε μιας και δεν θα πάρουμε breakfast το πρωί, αλλά brunch, ό,τι ώρα ξυπνήσουμε. Μα όταν σας λέω πως βρίσκομαι στον παράδεισο, να με πιστεύετε…

Bonjour!!!

Κατεβαίνω στην γνωστή και αγαπημένη -πλέον- κουζίνα και βλέπω την Σόνια και την Τζόση να συζητάνε με την (super fit chef που σας έλεγα χθες) chef του Le Logis, Nadia Melot το μενού του brunch. Ναι, από ότι θα καταλάβετε και εσείς από τις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν, μπορείς να συζητάς για ώρες ολόκληρες, μέρες μην σου πω, για το μενού και τις συνταγές του brunch…

Mε το που βλέπω αυτή την Glouten free tart, που νοστιμότερη της δεν υπάρχει στον κόσμο καμία άλλη, και που βγήκε από τον ξυλόφουρνο του Le Logis πριν μισό λεπτό, δεν κρατιέμαι και μπαίνω στα ενδότερα της κουζίνας να δω τι άλλο ετοιμάζεται για εμάς. Τι άλλο εννοούν οι Γάλλοι όταν μιλάνε για ένα brunch…

Έπρεπε να το φανταστώ…. H Nadia φτιάχνει Αυγά ορτικιών με χαβιάρι…

Και από το ίδιο λευκό ψάρι που βγήκε το χαβιάρι, η σεφ μας ετοιμάζει τώρα ένα εκληκτικό ταρτάρ…

Εν τω μεταξύ, στο μεγάλο τραπέζι της κουζίνας…

Κάποιοι φτιάχνουν τσάι…

Και κάποιοι Bloody Marys….

Merci Beaucoup Le Logis… xxx

error: Content is protected !!