ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Pinko Bag is back!

Η Pinko Bag επιστρέφει σαν ένας φόρος τιμής στην cult shopper των ‘90s, της δεκαετίας όπου το brand καθιέρωσε το μοναδικό στιλ του. Σύγχρονη και με μια φρεσκάδα που γοητεύει έρχεται σε τέσσερα 24/7 lifestyle σχέδια: τη medium και τη large shopping bag, το μικρό backpack και την συμπαγή shoulder bag.
Οι υφές και τα φινιρίσματά της εκφράζουν ξεκάθαρα το DNA της Pinko μέσα από μια μείξη ιδιαίτερων στοιχείων: βελούδο, καμβάς, tweed, δαντέλα και σατέν διακοσμημένα με σοφιστικέ, φλοράλ κεντήματα και χάντρες. H μαύρη φάσα με το logo στο πλάι της αποτελεί το leitmotif της συλλογής, ενώ η παλέτα ζωηρή και θελκτική περιλαμβάνει αποχρώσεις που ηλεκτρίζουν.

Η Pinko Bag είναι ένα σύγχρονο, urban κομμάτι που παίζει με αναπάντεχες αντιθέσεις δημιουργώντας ένα ευέλικτο και διασκεδαστικό look. Πρόκειται για ένα νέο concept προσιτής πολυτέλειας που ισορροπεί τέλεια μεταξύ λειτουργικότητας και design.


Η Pinko Bag γιορτάζει την επιστροφή της με μια βελούδινη shopper που συνδυάζει τη σοφιστικέ πολυτέλεια του υλικού με το έντονο vibe επτά δυνατών αποχρώσεων. Μια ειδική έκδοση με αισθησιακή υφή αίσθηση είναι διαθέσιμη στο pinko.com και σε επιλεγμένα καταστήματα PINKO.

error: Content is protected !!