ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

#PinkHilton: Η Φωταγώγηση!

To Hilton Αθηνών έγινε ροζ συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων ανά τον κόσμο στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies

Το Hilton Αθηνών μετατράπηκε σε σύμβολο ελπίδας, εχθές βράδυ, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρόγραμμα φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων – οροσήμων και ακολουθώντας το παράδειγμα του Eiffel Tower στο Παρίσι, του Empire State Building στην Νέα Υόρκη, του Mandarin Oriental στην Taipei και άλλων 200 κτιρίων σε 70 χώρες.

ri1

ri2

ri3

Η στιγμή της φωταγώγησης ανακοινώθηκε από την Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder,  Ελένη Μενεγάκη.

Η στιγμή της φωταγώγησης ανακοινώθηκε από την Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder, Ελένη Μενεγάκη.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην εντυπωσιακή εκδήλωση είχε την ευκαιρία να υποστηρίξει έμπρακτα την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση-Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», τον μοναδικό μη κερδοσκοπικό φορέα στην Ελλάδα ο οποίος, όχι μόνον παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, αλλά κυρίως αντιμετωπίζει τη νόσο και υποστηρίζει την θεραπεία ασθενών με καρκίνο του μαστού οι οποίοι ανήκουν σε οικονομικά ευάλωτες ομάδες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hilton Αθηνών αφιερώνει όλο το μήνα Οκτώβριο στην εκστρατεία ενημέρωσης προσφέροντας το 50% των εσόδων από το ροζ cocktail του Galaxy και τη ροζ πάβλοβα του Βυζαντινού για την ενίσχυση της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ».

ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΚΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, BART VAN WINKEL

ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΚΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, BART VAN DE WINKEL

Ο Bart van de Winkel, Γενικός Διευθυντής Hilton Ελλάδας και Κύπρου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δήλωσε: «Είναι χαρά μας που συνεργαζόμαστε με την Estee Lauder σ’ αυτή τη σημαντική καμπάνια ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και νιώθουμε περήφανοι που το ξενοδοχείο μας επιλέχτηκε να γίνει σύμβολο ελπίδας και αγάπης για τη ζωή. Η εντυπωσιακή φωταγώγηση του κτιρίου μας θα μεταδώσει το μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές. Σας καλούμε να μοιραστείτε αυτό το μήνυμα με τις οικογένειες, τους φίλους και τους συναδέλφους σας».
Ο Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, χειρουργός μαστού, Πρόεδρος και Ιδρυτής της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο που συμμετείχε στην βραδιά, ενώ η στιγμή της φωταγώγησης ανακοινώθηκε από την Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder, Ελένη Μενεγάκη.

Η στιγμή της φωταγώγησης!

Η στιγμή της φωταγώγησης!

ΠΕΛΙΝΑ ΘΕΜΕΛΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΙΛΙΑΡΗ

ΠΕΛΙΝΑ ΘΕΜΕΛΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΙΛΙΑΡΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΑΚΟΥ ΜΑΡΣΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΗ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ Estee Lauder) ΠΕΠΗ ΣΙΟΥΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΑΣΟΥ

, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΑΚΟΥ, ΜΑΡΣΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΥΗ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗ, ΠΕΠΗ ΣΙΟΥΤΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΑΣΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΤΙΝΑ ΤΟΡΙΜΠΑΜΠΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΠΑΡΑΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΕΛΙΝΑ ΘΕΜΕΛΗ

ΤΙΝΑ ΤΟΡΙΜΠΑΜΠΑ, ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΠΑΡΑΡΑ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΠΕΛΙΝΑ ΘΕΜΕΛΗ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ

ΛΙΑ ΠΑΠΑΔΑΒΙΔ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΣΥΒΑΚΗ

ΛΙΑ ΠΑΠΑΔΑΒΙΔ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΣΥΒΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΤΗΡΙΑΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΤΗΡΙΑΔΟΥ

BART VAN DE WINKEL, ΠΕΛΙΝΑ ΘΕΜΕΛΗ

BART VAN DE WINKEL, ΠΕΛΙΝΑ ΘΕΜΕΛΗ

ΕΛΕΝΗ ΤΩΡΟΥ ΠΕΛΙΝΑ ΘΕΜΕΛΗ ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΚΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΑΣΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΤΩΡΟΥ, ΠΕΛΙΝΑ ΘΕΜΕΛΗ, ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΚΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΑΣΟΥ

ΜΑΡΣΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗ,ΤΙΝΑ ΤΟΡΙΜΠΑΜΠΑ

ΜΑΡΣΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗ,ΤΙΝΑ ΤΟΡΙΜΠΑΜΠΑ

ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ

ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΟΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΟΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

SOUDHA ELIADES

SOUDHA ELIADES

ΕΥΗ ΑΔΑΜ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΕΥΗ ΑΔΑΜ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΛΥΔΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΛΥΔΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Το κτίριο του Hilton Αθηνών θα παραμείνει φωταγωγημένο μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου, καθώς θα δώσει την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να κάνουν ‘”viral’’ το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Think Pink! xxx

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!